Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednack

Czy jestem za chuda?

Polecane posty

Gość takajednack

Mam 169 cm ważę 55 kg... według BMI mam wagę prawidłową, akurat, ale już nie mogę słuchać tych przytyków, że jestem chuda... nawet 'sucha' kiedyś się pojawiło! Wczoraj byłam u dentystki i słyszałam to samo "Ale chudzina z ciebie!"... Szkoda, że tak bezkarnie nie można wytykać ludziom z nadwagą ich defektów ;//

Gość no a ja to...
ja mam 168 cm, 50 kg i wcale nie wygladam chudo

Gość takajednack
kiedyś próbowałam jeździć rowerem, ale jak mi się włosy łonowe wkręciły w łańcuch to z bólu dzwonek odgryzłam

Gość sfbmkngn
a ja mam 175 i ważę 58 kg i odchudzam się bo zloszałam trochę:) tak- jestem szczupła. ale odrobinka boczków jest, uda też mogłyby być szczuplejsze. ludzie sa wizualnie przyzwyczajeni do grubych. 99% baba jakie znam się "odchudza" . niestety wiecznie i bez efektów.

Gość takajednack
odwiedzam też często pobliską zajezdnię autobusową i proszę do tańca kierowców i mechaników

Gość kimi-rimi
Ja mam 169 i ważę 50 kg. Nie wyglądam jakoś mega chudo, przy 48 kg zaczynam wyglądać za chudo. U każdego to jest inaczej. Liczą się proporcje.

Gość dwadwdwa
plyn z falami gnojówy

Gość sfbmkngn
ups, literówka... 88 kg

Gość sfbmkngn
dodam, że cale życie byłam "za chuda" nie dla siebie- dla ogółu- łojezu jaka chuda itp.. i potem zaczęłam tyć. dla ludu oczwiście.. i wcale mi nie było lepiej!!!! żarłam jak wieprztuczny. osiągnęłam 65 kg wagi- ohyda... Przez takich palantów można nabawić się kompulsywnego obżeractwa- tak jak ja- rozregulowałam przemianę materii po kilku latach przytyłam...

Gość no a ja to...
ja dopiero przy 47 kg zaczynam wygladac anorektycznie

Gość sfbmkngn
gwno nie literówka idioto. 58 I lewiatan- mięsni mam właśnie dużo- mówię o 2 centymetrowym nadmiarze tłuszczu w obwodzie. 2-3 cm... mam drobną budowę.

Gość sfbmkngn
i zwalczę te 2-3 cm i już:) Nie tyj na siłę przede wszystkim Autorko.

Gość takajednack
No właśnie... ja już zaczynam objadać się na siłę, ale "całe szczęście" nie widać żadnych efektów - szybka przemiana materii. Niedawno koleżanka powiedziała mi, że jestem koścista, grrrr... a proporcjonalnie jest chudsza ode mnie. Co do kości to mam tylko odtsające obojczyki, reszta jest niewidoczna. W takim razie wszytsko zalezy od ogólnego wizerunku. Jestem dośc smukła, mam długie ręce i nogi i może dlatego sprawiam wrażenie chudej :/

Gość kimi-rimi
Wiecie kto mówi najczęściej nam, że jesteśmy za chude? Ktoś kto zazdrości sylwetki :)

sfbmkngn -> wierz mi te 2-3 cm żaden facet nie zauważy ;) a co do tycia to najlepiej tyć poprzez zwiększanie masy mięśniowej ;)

ja według większości koleżanek też słyszę, że jestem za chuda i mam przytyć. Zastanawiające jest to, że od żadnego osobnika płci męskiej tego nie usłyszałam. :D

Gość takajednack
kimi-rimi tak się też pocieszam ;) z resztą często gęsto to prawda, bo częściej uwagę zwracają te z tłuszczykiem. Masa mięśniowa - chodzę na basen a w lato zamierzam biegać. Ćwiczeń siłowych z uwagi na zdrowie nie mogę wykonywać. I trochę sie boję, że szybciej stracę więcej tłuszczu niż nabiorę mieśni na tym basenie!

Gość I'm still alive
Masz idelaną wagę! Nie przejmuj się kretynami.

Gość takajednack
A ja niestety od płci przeciwnej też słyszałam, że jestem za chuda, ale tak wyszło, że i tak im się spodobałam, haha (akurat tym dwóm panom;))

Gość oposskaboska
ja mam 172 i ważę 56 kg, uważam, że to akurat, ale chcę zrzucić z 2-3 kg do wakacji. 55 kg to raczej w normie, na pewno nie za mało...

Gość momoniku
obżeraj się - będziesz czwartą Grycanką

takajednack bo są przyzwyczajeni do widoku świnek jak się dobrze czujesz w swoim ciele to absolutnie nic nie zmieniaj, niech się gonią!

Gość bziuuuuul
mało przy tym wzroście to 48 kg... 55 to w normie...

Gość goscaniula
Twoje BMI jest ok a wiec nie ma powodu do niepokoju. Owszem na pewno jestes szczupła ale nie od razu anoreksja. Chociaz jesli Twoi rodzice i rodzina martwią sie ze cos złego sie z Tobą dzieje to po prostu im to powiedz. A jesli faktycznie zachowujesz sie troche inaczej niz zwykle (co niekoniecznie musi swiadczyc o zaburzeniach odzywiania.) Moja rada to może sprobuj czesciej jesc jakis posilek razem z rodzina to zmienia zdanie ;-)

Gość goscaniula
Twoje BMI jest ok a wiec nie ma powodu do niepokoju. Owszem na pewno jestes szczupła ale nie od razu anoreksja. Chociaz jesli Twoi rodzice i rodzina martwią sie ze cos złego sie z Tobą dzieje to po prostu im to powiedz. A jesli faktycznie zachowujesz sie troche inaczej niz zwykle (co niekoniecznie musi swiadczyc o zaburzeniach odzywiania.) Moja rada to może sprobuj czesciej jesc jakis posilek razem z rodzina to zmienia zdanie ;-)

Gość gość
Mam 160 cm i ważę 37 kg, chodzę do 2 gimnazjum.

Gość gość
bmi to kiepski wskaźnik. prawdopodobnie wcale nie jesteś za chuda. ja wg bmi mam niedożywienie/wychudzenie, a jestem normalnej budowy, żebra mi nie wystają, piersi i pupę mam.

Gość JustynaR
Ja mam 173 cm wzrostu, ważę 43 i nie wiem, czy jestem taka chuda. To znaczy... inni mi to mówią, ale i tak się odchudzam (do 35 kg chcę zejść)

Gość JustynaR
Ja mam 13 lat, 173 cm wyrostu i 43 kg i chyba nie jestem jakaś mega chuda. Odchudzam sie przynajmniej do 35 kg.