Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaciezarowka

Pytanie o seks w 8 miesiacu ciazy!!!! PILNE!

Polecane posty

Gość takajednaciezarowka

Witam,jestem w 1 ciazy i koncze 34 tydzien liczac od ostatniej miesiaczki, wczoraj kochalam sie z mezem kolo 18.00, robilismy to delikatnie i od tylu, na lyzeczke. I moje pytanie jest takie, gdyz mielismy dluzsza abstynencje bo sami tak chcielismy : czy to normalne ze czulam jak dziecko sie kolysze? tzn rusza do przodu i tylu ? czy to chodzi o to ze ono jest juz tak duze i to czuc? dodam ze pozniej nie plamilam ani tym podobnie ale zaniepokoilo mnie to. Okolo godziny 4.00 rano mialam chyba z 5- minutowy skurcz jak na okres, na szczescie tylko jeden,ale przez to zaprzestaniemy wspolzyc do porodu, nie ma sensu potem sie stresowac. Prosze o odpowiedz na moje pytanie i rade. Pozdrawiam:)

Gość mireczkaa
ja się kochałam do samego końca ciąży, nie zwracałam uwagi czy dziecko się kołysze, więc nie poradzę :)

Gość takajednaciezarowka
Ktos sie podszywa pode mnie. Zaznaczam ze nie robilismy tego wczesniej chyba od poltora miesiaca i teraz juz do porodu nie ma szans, chodzi mi tylko o porade.

Gość mireczkaa
no ale czemu mieliście 1,5miesiąca przerwy?

Gość takajednaciezarowka
sorki nikt sie nie podszywa uwielbiam tak pisac i robic sobie jaja a dupcyc to ja sie lubie i moge to robic przez cala cieze doradzcie ????

Gość mireczkaa
takajednaciezarowka mozesz sie jebac ile chcesz nie ma przeszkod

Gość takajednaciezarowka*
mireczka a ty nie zwracalas uwagi ze sie kolysze czy po prostu tego nie czulas? mielismy poltora miesiaca przerwy bo ja mialam opory no i kiedy sie przelamalismy to wlasnie takie dziwne uczucie i ten skurcz w nocy :/ choc w sumie skurcz a seks moga nie miec ze soba nic wspolnego.

Gość mireczkaaaa
sorki autorko takie jest moje zdanie mozesz sie dupcyc z tego co czytam uwielbiasz to robic z menelami

spadaj podszywie!

Gość mireczkaaaa
nie nie zwracam uwagi bo robimy to od poczatku ciazy codziennie bo dwa razy i co z tego?????

doradzi ktos:OOOOOOO??????????????????????????????????????????

Gość mireczkaa-ta własciwa
tak szczerze to nie zwracałam uwagi. Nie mieliśmy żadnej przerwy bo w ciaży hormony mi tak buzowały, że maz do dzisiaj ten okres wspomina z sentymentem :) Mysle, ze się doszukujesz bo miałas sporą przerwe. Ktoś mi zablokował nicka...ale się ludzie nudzą, nie mam pytań...

Gość takajednaciezarowka**
jestes popaprany podszywie, nic dodac nic ujac

Gość takajednaciezarowka****
acha ok to dzieki, a od ktorego tygodnia kochac sie nie wolno, slyszalam ze 4 tygodnie przed porodem nie mozna bo mozna wywolac porod? mnie zastanawia ten skurcz bo nie wiem czy to z seksu ale chyba z tego to by sie pojawil od razu po a nie w nocy... :/

Gość mireczkaa-ta właściwa
tak naprawdę chodzi o spermę- to ona może wywołać poród wcześniej. My w ostatnim miesiącu używaliśmy prezerwatyw (śmiechu było co niemiara) ale przed porodem nawet gin "zalecił" nam seks- ciazę przenosiłąm dwa tygodnie:)

Gość 2 porody
jeżeli ciąża nie jest zagrożona można się kochać aż do porodu! I to prawda że sex pomaga przy porodzie gdyz sperma posiada coś tam , dzięki czemu szyjka macicy szybciej sie otwiera.A nie ma nic gorszego niż twarda szyjka wiem coś o tym , mój 1 poród trwał 30 h, bo właśnie szyjka była twarda i nie było rozwarcia .Przy 2 dziecku molestowałam męża do ostatniego dnia i poród trwał 4 h :-) a dziecko było ponad kg większe od pierwszego. Jeśli nie plamisz i ciąża nie jest zagrożona , myślę że nie ma przeszkód a najlepiej zapytać lekarza. Pozdrawiam!

my wlasnie uzylismy prezerwatywy,nie mialam kontaktu ze sperma.

Gość mireczkaa-ta właściwa
to myślę, ze to kołysanie nie miało wiele wspólnego z seksem. Nie martw się:)

no lekarz mi nie zabronil, chyba by powiedzial ze nie mozna bo cos tam, teraz ide na usg za 10 dni wiec zapytam, najbradziej mnie wlasnie zastanawia czy ten skurcz to przez ten seks, bo jeszcze tak nie mialam.

Taka jedna- oj to normalne, w tym okresie nastapil pewnie znaczny wzrost dziecka i brzucha i troche inaczej to odbierałaś :) Spokojnie.. A na sam koniec sex jest jak najbardziej wskazany- szczegolnie w terminie, zeby troche przyspieszyc akcje ( skurcze przy seksie swoja droga a do tego męska sperma zawiera naturalna prostaglandyne ktora powoduje zmiekczenie szyjki i w sztuczej formie żelu stosuje sie ja wlasnie przy wywolaniu porodu :) )

do mireczka-ta wlasciwa : chodzi mi o to ,ze to jakby kolysanie dziecka czulam w miare ruchow frykcyjnych meza, a ten skurcz jak na okres to dopiero nad ranem dostalam.

Angelowa: acha ok, no roznica byla troche pewnie przez ta przerwe.

Gość fuj jak mozna to robic z wielk
im brzuchem?ja nie sexilam sie cala ciaze.

Gość nimphomanqa
bla bla z wielkim brzuchem...własnie ta różnorodnosc i apetyczny zapach pipki najbardziej własnie w ciąży podnieca.Feromony mają wtedy potężną moc!Zamilcz złamasie!

Gość gośćgosc12345
Znacie jakies ssaki ktore to robia bedac ciezarne? Chyba tylko ludzie mimo rozwinietego rozumu maja takie pociagi.

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem Ania, tu znajdziesz moje zdjęcia i kontakt:http://www.sextelefon.co.pl/7.html Będę dla ciebie niewinnym czerwonym aniołeczkiem, który wyssa w lesie z twojego k***ska smaczne nasienie.

Gość gość
Ktoś jest chętny na sex telefon? Jestem Paulina znajdziesz mnie na http://sekstelefon.top/ Jestem słodką i trochę naiwną blondyneczką lubiącą w łóżku na ostro:)

Gość gość
jeśli nie ma żadnych powikłań to nie ma problemu z tym