nicoleeee 0 Napisano Marzec 9, 2012 dziewczyny pomozcie moj chlopak zsiusial mi sie do pochwy: czy to jest niebezpieczne; czy w moczu chlopaka mogly byc plemniki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicoleeee 0 Napisano Marzec 9, 2012 mam tylko 14 lat:( i nie jestem doswiadczona nastolatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna poprzeczka Napisano Marzec 9, 2012 nie zdążył na nocnik?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicoleeee 0 Napisano Marzec 9, 2012 to nie bylo przy stosunku poprostu poszedl za mna do toalety najpierw usiadlam na deske i on nasikal na mnie a raczej na pochwe:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna poprzeczka Napisano Marzec 9, 2012 macie po 14 lat i już takie rzeczy robicie? czym się zaspokoicie jako 30latkowie? zwierzętami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna poprzeczka Napisano Marzec 9, 2012 ale luz... w moczu nie ma plemników;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicoleeee 0 Napisano Marzec 9, 2012 TROCHE SIE MARTWIE NIECH SIE ZNAJDZIE KTOS ZYCZLIWY:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nicoleeee 0 Napisano Marzec 9, 2012 dlaczego pytania od nastolatek zawsze sie olewa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakatakata Napisano Marzec 9, 2012 nie jestes w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach