Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

czółenka ślubne ładne??

Polecane posty

Buciki ładne :) Ja akurat wolę skórzane, a nie materiałowe, ale naprawdę ładne. Jeśli sukienkę masz białą to może lepsze byłby białe? Będą się rzucać w oczy trochę, tak mi się wydaje :)

Gość ee tammmmmmm
dla mnie nie za piękne, i te podeszwy szaro czarne :/ poza tym przy białej sukience będą wyglądać jak stare zżółknięte czy brudne. I nie wiem gdzie Ty chcesz je założyć? niby czym się różni taka "złamana" biel od bieli? że te założysz a białych już nie

Gość ee tammmmmmm
co z tego że dodatki są koloru złotego? a co te buty mają wspólnego ze złotem? bedą wyglądały na zżółknięte, zobaczysz i żaden naszyjnik czy kolczyki tego nie zmienią

chcę zeby buty były całe nie z paskiem, tyle mają je złotem bo są to złote czółenka, satynowe, nie podobają mi sie zapinane buty ślubne, i nie chcę takich, muszą być wsuwane i całe,

Gość 1001 niepotrzebnych
suszonaroza okropne te twoje buty!!!! jakz lat 80tych bleee

Ale to nie moje buty, mi do szukania butów barrrdddzooo daleko, poza tym ja będę pewnie miała białe albo kolorowe, a ja muszę mieć taki fason (pełny przód i pięta), ponieważ w czółenka nie trzymam mi stopa. Nie wiem co widzisz w nich takiego okropnego, zwykle proste buty. Może bym obcas zmieniła na wyższy i inny i tyle. Ślubniczka rozumiem, że chcesz czółenka, ale faktycznie jaśniejsza podeszwa może byłaby lepsza.

Będzie rzucała się w oczy w stosunku do białek sukienki. Nie sama podeszwa tylko ten bok podeszwy, który widać. Ale jak Ci to nie przeszkadza to problemu nie ma :)

Gość no no dziewoje
kurcze wreszcie was znalazlam, widzialam ze na temacie o zawieszkach na wodke jakas burza rozgrzmiala :)

Gość Mężatka___
Do złota, to tym butom bardzo daleko...;| Przecież to ewidentnie ivory.

a ja widziaalm kiedys panne mloda w bialej sukni i takich butach(chodzi mi o kolor) i nie wygladaly na zolte..

Jedyne, które znalazłam w Twoim numerze: http://moda.allegro.pl/slubne-buty-upust-50-rozmiar-36-kol-bialy-atlas-i2164327367.html - te są białe, mogą spadać z nogi http://moda.allegro.pl/slubne-buty-rozm-36-kol-ecru-atlas-upust-30-i2168657875.html http://moda.allegro.pl/rylko-stylowy-krem-z-guziczkami-najtaniej-36-i2171704257.html Te z ryłko powinny być wygodne. Ja myślałam, że to ja mam problem z butami, a tu widzę, że małych rozmiarów też nie ma.

Wrzuciłam to, co udało mi się znaleźć. Wiadomo, że każdemu, co innego się podoba, więc jedynie mogłam Ci tu podrzucić co jest. Jak nic nie znajdziesz w necie to proponuję się rozejrzeć gdzieś w sklepie. Na weselu, na którym byłam, co młoda miała sukienkę podobną do Ciebie, miała białe gładkie pełne czółenka.

Gość kasennnka
buty, które pokazała autorka wątku sa bardzo ładne inne pokazane tutaj przez dziewczyny - porażka... autorko masz dobry gust, suknie na pewno tez masz piękna:)

ja wiem powinny być białe, ale ja bym chciała w tych butach jeszcze pochodzic, a w białych juz nigdzie sie nie ruszę, a później próbowac je sprzedawać?? to nie dla mnie, musiała bym spalic albo wyrzucić,

Moja bratowa wyrzuciła, o były tak zniszczone, że już się do niczego nie nadawały :P Rozumiem, w takim razie, kup te, które pokazałaś, miejmy nadzieje, że będą wygodne :) Kasennnka - o gustach się nie dyskutuje, każdemu podoba się co innego :)