Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ślubniczka 2012

czółenka ślubne ładne??

Polecane posty

co do koloru przewodniego, to właśnie jest to kolor złoty, ten kolor cały czas w czym jest, od złotych kokard przy ławkach kościelnych do złotych róż w balonie strzelającym, tak się to jakoś złożyło, nie przepadam za srebrnym kolorem,

Gość slubniczko wg mnie
Nie kieruj sie opiniami innych, ale ubierz to w czym bedziesz czula sie piekna i szczesliwa. To twoj wielki dzien i mozesz dac ujscie swojej fantazji :-) Wykreuj sie na taki wizerunek, jaki tobie sie podoba. He, he ja tak uczynilam i nie zaluje.

wiem o tym tak caly czas robię, ale wolę też się poradzić, chciała bym również aby mąż miał złoty krawat, i jakiś złoty dodatek w bukiecie i butonierce, bardzo podobają mi się róże i kalie, ale czy je można łączyć, to też pewnie będę polegać na znajomej florystce

Gość slubniczko wg mnie
Zloto i biek to bardzo ladne zestawienie. Do kwiatow porada florystki najlepsza, bo kiedys na przyklad kalie to byly dostojne, ale pogrzebowe kwiaty.

Gość slubniczko wg mnie
*biel

teraz są kalie ślubne, wiem jeszcze nie dawno kalie były pogrzebowe, ale np.ostatnio przeczytałam ze to róże powinny być pogrzebowe bo są najczęściej kupowane na pogrzeby, hehe

Gość slubniczko wg mnie
ja mialam wiazanke kremowych rozyczek biale frezje biala lilia i babysbreath bardzo byly wdzieczne. :-)

masz jakieś zdjecie?? pokarzesz?? ja narazie tylko obserwuję, ale jaką bym chciała to nie wiem, miał być wachlarz kwiatów, ale zrezygnowałam z niego,

Gość slubniczko wg mnie
musze juzz isc, ale zycze powodzenia w przygotowaniach

Gość tylko na chwilę......
"bo mam specjalizację dekoratora" chyba sama sobie to miano nadałaś, bo wyczucia stylu, smaku to Ty nie masz

wiesz co jesteś pusta, wiesz ze o gustach sie nie dyskutuje, bo każdy ma inny, coś co mnie się podoba dla ciebie jest brzydkie, to co tobie sie podoba dla mnie moze być ohydne, i cóż każdy ma swój gust, jakoś innym osobom sie podoba, ale ty chyba żyjesz z tego zeby komuś dokopać, mam gdzieś takie durne twoje wypowiedzi,

jakoś nie tylko mi nie podobają się Twoje "stylizacyjne" pomysły rodem z chińskiego marketu, 90% osób krytykuje Twój ""styl"" ale Ty wiesz swoje, tylko po jaki ch... przychodzisz tu po rady, skoro i tak masz je w d...? Znalazłam coś co pewnie Ci przypadnie do "gustu" zamiast welonu szczypta kiczu na głowę coby nie było za ubogo :D http://www.weddingdresses.com/files/2011/11/BridalMarket_Accessories_OvertheTop.jpg

rozumiem ze to twoje?? nie wariatko nie mój gust ale dla ciebie to w sam raz, nie nie mam opinni gdzies, mam gdzieś te głupkowate takie jak twoje, boze jakie ty musisz mieć smutne zycie, wspolczuję ci dziewczynko,

nie dbam o to co czujesz

Specjalizacja nie specjalizacja cos ci powiem. "Skoro pare osób mówi ze jesteś chora to może czas położyć się do łóżka" i to samo jest z opiniami. Szukasz rady i większość ci odradza a ty ia to robisz swoje. Widziałam bukiet i powiem ci ze nijak nie pasuje to tak strojnej sukienki. Ale zrobisz jak uważasz. Nie widzialas jeszcze tego wszystkiego razem i oczami wyobraźni jest super. Przekręty zdjęcia ślubne w internecie i zobacz jak wyglądają dziewczyny w sukni podobnej do Twojej. Zobaczysz ze większość ma skromne dodatki i bukiety. A te co maja wszystko "naj" wyglądają niesmacznie. Nie znam cie i nie wiem jaka osoba jesteś, ale pomysł nad tym złotem do sukni.

Gość gość
Po dwóch latach już chyba nieatulana porada, a buty jak dla prostytutki a nie panny młodej.

Gość gość
średnie. postaw na kolor mocny rzucający się w oczy, np w kolorze dodatków czy też sali. Ja miałam piękne szpilki różowe, uwierz mi że było widać w trakcie tańczenia

Gość gość
z tego co się orientuję to na unibut.net jest dużo butów na ślub/wesele :)

Gość gość
Ja postawiłam na oryginalność i nie kupiłam sobię standardowych szpilek białych na ślub tylko takie z tej firmy http://gamis.com.pl/nasze-uslugi/ a sukienkę dobrałam taką ponieważ brałam cywilny ślub https://www.google.pl/search?q=garsonka+na+%C5%9Blub+cywilny&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwix-N318f7LAhUM1iwKHQokCLcQ_AUIBigB#imgdii=gaAvgkGpCkrkwM%3A%3BgaAvgkGpCkrkwM%3A%3Biht5D_WdvJS7HM%3A&imgrc=gaAvgkGpCkrkwM%3A