Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie ...

Romans w pracy

Polecane posty

Gość życie ...

Witam wszystkich. Z góry proszę o rade a nie ocenę mojej osoby... Nie bede szczegółowo opisywac mojej sytuacji. Historia cała zaczęła sie w pracy. Poznałam chłopaka starszego odemnie o 9 lat ktory ma żone i kilkumiesięczne dziecko...ja mam chłopaka z którym jestem od 4 lat. Od momentu pojawienia sie jego w pracy miedzy nami coś zaiskrzyło.. zaczęło sie od żartów, długich rozmów. Z tygodnia na tydzień coraz bardziej w to wszystko brnęłam on zreszta tez w koncu doszło do pierwszego pocałunku...potem drugiego trzeciego i tak było pare razy... i tak to sie ciągnie od niecałych dwóch miesięcy..ale ostatnio powiedział ze nie mozemy tego dalej ciągnac ze za duzo moze starcic jjesli wyjdzie to na jaw. On bardzo Kocha swoje maleństwo i boi sie ze gdyby sie wydało żona by go z domu wyrzuciła.niewiem co robic nie chce zeby to sie skonczyło:(( wiem ze jestem niewporządku ale szczerze mówiac chciałabym zeby to trwało nadal....co mam zrobic jak sie zachować??czy dac spokój temu wszystkiemu???????

Gość alu-miś
Miałem to samo odpuść lepiej ja tak zrobiłem dasz rade :) odpuściłem ile masz lat?

Gość Zinnka
Chcesz rady? To zostaw tego faceta w spokoju. On wyraznie ci powiedzial, ze chce to przerwac. Bedziesz go blagac, zeby nadal sie z toba spotykal? To przeciez zalosne.....I druga strona medalu - twoj facet. Powiedzialas mu, ze robisz go w trabe? Czy dalej udajesz lojalna paretnerke? A teraz ocen calosc i troche pomysl....

Gość życie ...
25 lat czyli co jesli powiedział ze to koniec to nie bedzie juz chciał do tego wrócić?? nie bedzie tęsknił za tymi chwilami???

wiem ze jestem niewporządku ale szczerze mówiac chciałabym zeby to trwało nadal. Naprawdę wiesz? Nie sądzę. Oczy ci fiutem zarosły. I to fiutem, który nie należy do twojego faceta.

Gość życie ...
wiem ze to jest nieporzadku. Serce mówi co innego rozum co innego..Pierwszy raz w życiu mam taka sytuacje...

Gość życie ...
Nie kochalismy sie ze soba!!!! wiec niewiem po co te obraźliwe stwierdzenia... Poprostu zakochałam sie..

Gość alu-miś
chcesz się z nim bzyknąć to powiedz mu!!

A gdzie tu ktoś ci napisał, że się kochaliście? żeby oczy fiutem zarosły, nie trzeba iść do łóżka :-o Zakochałaś się? Świetnie. To jednak nie daje ci prawa do rozpieprzania czyjegoś związku. Tym bardziej, że facet chce się wycofać. A ty nie masz prawa go zatrzymać. PANIAŁA?

Gość Zinnka
Ty chcesz czego innego i on chce czegos innego. Tego sie nie da pogodzic. On ma dziecko, ma wiec i zobowiazania. Daj mu spokoj. Pozwol zajac sie rodzina. Bo to jest w zyciu najwazniejsze. Czlowiek - oprocz serca - ma takze rozum i powinien z niego korzystac.

Gość życie ...
W sumie to sama niewiem czego oczekuje.. wiem ze ma rodzine i nie chce tego niszczyc ale jak sie zachowac teraz? nie chce udawac obrażonej itpp. Zakończył ok ale co dalej?

Gość BRABUS
A co z Twoim chlopakiem ?

Gość odpusc sobie
on ma zone i dziecko, oni beda juz zawsze, nie krzywdz ich, choc i tak juz to zrobilas, ale jeszce mozna to uratowac, ja tez mam meza ktorego kocham, chyba umarlabym gdybym sie dowiedziala, ze robi to co twoj "kolega" z pracy, zrob to tez dla siebie bo i tak nie bedziesz z nim szczesliwa

Gość życie ...
sam powiedział ze nie chce zeby przez to co mi powiedział zeby sie coś zmieniło miedzy nami.. ze traktuje mnie jak przyjaciółke. I co mam udawac ze jest ok jak nie jest???

Gość Zinnka
A dlaczego mialabys udawac obrazona? Nie rozumiem. Czy on cie obrazil mowiac, ze chce zakonczyc wasz romans? No nie zartuj...

Gość życie ...
Chodzi o jego stwierdzenie "nie chce zeby to zmieniło coś miedzy nami..chce zeby dalej było tak jak do tej pory" ale tak sie chyba nie da...

Gość Zinnka
życie ... sam powiedział ze nie chce zeby przez to co mi powiedział zeby sie coś zmieniło miedzy nami.. ze traktuje mnie jak przyjaciółke. I co mam udawac ze jest ok jak nie jest??? Nooo wybacz, ale teraz to sie obsmialam:) JAKOS przeciez musial ci powiedziec, ze ma tego dosc. Wiec zrobil to w miare delikatnie. Ale przeciez bardzo wyraznie!!!

I co mam udawac ze jest ok jak nie jest? Nie, no pewnie. Walnij focha, urażona królewno. Bo on się wycofał a ty masz apetyt na więcej.

Autorko bronisz się rękami i nogami przed tym co nieuniknione. Co z tego, że rozumiesz w jakiej obydwoje jesteście sytuacji, skoro i tak nie potrafisz wycofać się z tego z honorem. Pomyśl jaka teraz etykietka do Ciebie pasuje, a bajkę o zakochaniu wsadź między drzwi...

Gość życie ...
Zinnka to nie jest tak ja piszesz... rzeczywiscie powiedział mi wprost ze chce skonczyc bo kocha swoje dziecko boi sie ze zona sie dowie. Ja to doskonale rozumiem. Ale nie wiem jak teraz mam sie zachowac. Jutro mamy razem jechac nie chce zaczynac tego tematu ale jak znowu serce weźmie góreee...:((

Gość K_arolinnaa
On chce to zakoczyc. Nie chce rozpadu swojej rodziny. Widac wreszcie przejrzal na oczy i otrzezwial. Tobie nie pozostaje nic innego, jak udawanie - nawet jezeli tego nie chcesz - ze jest ok, ze to co bylo nie bylo wazne, ze to byl tylko chwilowy kaprys. Nie lataj za facetem, nie narzucaj sie, bo popsujesz sobie opinie i wyjdziesz na dziwke, ktora lata za zonatym facetem. Nie warto.

Gość brrrrrrrrrrrr
widzę, że twój od czterech lat facet ci się znudził, znajdź sobie nowego jeśli będziesz kontynuowała z żonatym, prędzej czy później dostaniesz od życia w d... i to porządnie

Gość życie ...
i własnie tego mi było trzeba.. Posluchać a raczej przeczytac opinie innych osób na ten temat. Bedzie cieżko ale trzeba jakos zapomniec o tym wszystkim co było. Tylko jak to zrobic?:( Teraz juz wiem ze dobrze sie stało jak sie stało. No cuż pierwsza sytuacja taka pojawiła mi sie w moim życiu...

Gość bronek z wronek
opowiedz o wyszytkim swojemu od 4 lat, na pewno się ucieszy, z drugiej strony, ta twoja miłość to musi być niezły palant, do mnie przystawiała się w pracy taka o 7 lat młodsza, to jej dałem takiego kopa, że się jej odechciało raz na zawsze, ale zrozumiała, że mam rodzinę i w sumie się nawet lubimy i gadamy normalnie

Gość abccbaaaaa
daj namiary na swojego "od 4 lat", powiem mu o twoich rozterkach jako "życzliwy", kurcze, szkoda chłopaka, że ma taką kochliwą

Gość życie ...
eee tam pierdzielicie;)) heheh:) prowokacja jak niewiem co lolololoololoL:D

Gość życie ...
życie jest piekne:D

Gość życie ...
szkoda zycia na załamki:D