Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lets do ittt

rodacy z wysp doradzcie gdzie najlatwiej o prace,bo chce wyjechac

Polecane posty

Gość lets do ittt

jestem masazystka, szukam pracy juz od dwoch lat, bez skutku, nie bardzo znam jezyk, ale na poczatek moge nawet kible czyscic...gdzie jeszcze w miare latwo mozna dostac prace na wyspach? bede wdzieczna za odp!

Gość krolowa sniegu555555555
ja tez chetnie poslucham

jeśli chcesz sprzątać na początek, to pracę znajdziesz np w Szkocji, w Edynburgu. Masz jakieś podstawy języka? To bardzo się przydaje.

nie w edynburgu nie inne odpowiedzi

ja znam jezyk bylam w edynburgu 2 lata

Gość Owoc pewnej milosci ;)
Birmingham polecam,jest mase hoteli gdzie poszukuja sprzataczek,w tych hotelach tez mase Polek pracuje,wiec z jezykiem tez problemu jako takiego bys nie miala.

Gość Owoc pewnej milosci ;)
Szkocje odradzam,gdzie jak gdzie ale to tam wlasnie najbardziej Polakow nie lubia,wlasnie moja kolezanka z Ediego sie wyniosla do Anglii,a zyla tam prawie 6 lat.Ja mieszkam w Birmingham juz 8 rok i nie jest zle,kokosow nie ma bo wiadomo,ale z praca jak ktos naprawde chce to ja ma.

Gość lets do ittt
dzięki za porady! jezyka niestety nie znam za dobrze, przywitac sie, cos tam zrozumiem i wszystko, wiec przede wszystkim chce pracowac gdzies nawet na najnizszym szczeblu,zeby podlapac ang.czy powinnam poszukac agencji w miejscowościach,które podałyscie,czy jak inaczej szukac tej pracy? jestem załamana moją sytuacją tutaj,chciałabym na swoje, ale nie widze w kraju szans dla siebie na mieszkanie, własną rodzinę :(

Gość dziaddek
ja zyje w szkocji i nie zgodze sie w porownaniu z anglia to Polakow szanuja

Gość lilija czerwona
hej, doradzcie z ta szkocja, czy to prawda? bo ja slyszalam,ze wlasnie do szkocji warto jechac...

Gość dziaddek
ja zyje w szkocji raczej szanuja ale wiadomo jak zyjesz w patologicznej dzielnicy gdzie wszyscy na benkach siedza to nie dziw sie ze spotkaja cie obelgi