Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cassablanca

pamiętacie jak byłam królową kafeterii??? Najpiękniejsza, najzgrabniejsza i...

Polecane posty

swego czasu było ostro na kafe, krew się lała i sicha pryskała :D uczestniczyły w tym najsławniejsze osoby na kafe tamtego czasu. Od ujawnienia wizerunku pewnej słynnej alogii alias bzdurci nikt juz z tamtych osób nie pisze. Teraz słysze ze frelka przymila sie do alkoholików. Ja musiałam ale i tez chciałam napisać i widzę, ze kafe wiele się nie zmieniła. No tylko nudniej tu...

Gość fruuugoo
ja jestem piękny,soczysty o wielu smakach w wielu wymiarach ,najlepszy na dzikie pragnienie i mój kapselek robi takie fajne PYK:classic_cool:

Gość fruuugoo
co ty,wcale nie jest nudno,żebys ty wiedziała jakie teraz mamy tu gwiaździochy,wybór jak na targu,poczekaj,poczytaj wkręcisz się;)

oczywiście :D pamiętam jak faceci zachwycali się moim ciałem i urodą a zazdrosne pomarańcze podszywały się pode mnie albo próbowały mnie obrazić ale i tak się im nie udało bo wygrałan :D

upa upa jak to nasza najcudowniejsza Frelcia powiadała upa tematełe, bądz na szczycie cały czas by pomarańcze mogły wielbić swoją Królową :D

Gość fruuugoo
PYK PYK PYK PYK gulgulgulgul....moja najpiękniejsza specjalnie dla ciebie twój ulubiony smak;) no widzisz juz się powoli schodzą czarne nicki w końcu mamy już 4 strony:D

dziś zrobiłam sobie cudownie pachnącą kąpiel przy świecach i w cudownie pachnącej pianie zanurzyłam swoje idealne, szczupłe ciało. Pieściłam je centymentr po centymetrze podziwiając jakie jest jędrne i kuszące :D

taaak mój pykaczu :D uwierz ze czyta ten temat wielu ;) ale boją się wypowiadać bo nie chcą zadzierać z królową :D

men struacja jak miło Cię widzieć roślinko :D no proszę kolejna roślinka do kolekcji :P a skąd wiesz, ze ja kogokolwiek mam?

wiem, ze pragniecie czytać o moim idealnym ciałku tylko wstydzicie się napisać. ale i tak was lubię moje roślinki :D

Gość tenitamten
Idź Ty dżdżownico stara, zwiotczała i z cellulitem na erotyczny. Nie obrzydzaj nam życia swoim cielskiem. :P

po kąpieli, która była naprawdę relaksująca wklepałam najdroższy balsam jaki istnieje na tym świecie :) w ciałko, które podziwialiście na kafe :)

Gość fruuugoo
ooo,najpiękniejsza,nie pisz mi tutaj takich rzeczy za dużo bo mi ciśnienie skoczy ponad kapselek;)

men struacja ruchał mnie to fakt i kochał się też ze mną i nadal to robi czyli mnie nie porzucił :D jestem jego boginią roślinki moje :D a waszą jestem królową

lady love pierwszy raz cie widze na kafe :o no cóż muszę Cie poinformować, ze jestem Twoją królową więc czcij mnie roślinko :)

Gość fruuugoo
właśnie,królowa to stanowczo za malo teraz jesteś moją boginią czczę cię czynnie:)

psii nie bedziesz 7letniej weterance mowic takich rzeczy, nozki to Ty mi mozesz lizac, badylu

Gość ej kokokok
lady love a ciebie to miało na kafe już nie być. jesteś niesłowna skoro znowu tu włazisz i piszesz kocopały

Gość ej kokokok
no niestety.

lady a Ty czasem nie przesiadywałaś na dietach i nie pisałaś wciąż jaka to tłusta jesteś i jak cięzko Ci zawlec tyłek ? ;) i fakt jesteś weteranką, starą, nudną i upierdliwą :D ale narodziła się oto wasza królowa Cass i od dziś na nowo czcicie swoją Panią kocmołuszki :D

Carrie królowa jest tylko jedna i od dłuższego czasu ta sama :D więc bądz tak miała i zwlecz swój tyłek z mojego tronu bo za bezczelnie się na niego wpychasz :P