Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitoman

Jaki program do pita gdzie moge wybrać dowolny krs

Polecane posty

Gość Pitoman

Bo wszędzie tylko te duże organizacje uja warte. Chcę wypełnić dla Komitetu ochrony praw dziecka i robie już 3 cim programem a tam tylko prezydentówny tvn które wydają kasę na szefostwo

Gość Pitoman
Wkurwiłem się masakrycznie... Nie ma ktos linka do takiego programu ??

Ja takiego nie znalazłam, więc PITa robię w programie, potem zapisuję i przepisuję ręcznie i wpisuję wybrany przez siebie KRS.

Gość Pitoman
Nie chce mi się latać po urządzie chcialem przez neta Moze znajde taki do ręcznego wypełniania i tak wlasnie zrobie

Gość Pitoman
ok znalazlem NAJPROSTSZYM PROGRAMEM DO WYPELNIANIA PITOW SĄ e- pity ale tam same tvny potem mozna przepisać http://www.dobreprogramy.pl/PITy,Program,Windows,12732.html Mozna i od razu w 2 gim deklaracje robić NIE DAJCIE NA DUŻE PSEUDO ORGANIZACJE POZYTKU PUBLICZNEGO. LUDZIE TAM MAJA PO 2 tyś pensji z tego. A nawet po 15 niektorzy. Lepiej dajcie na lokalne dzialalnosci lub prywatne osoby AMENT A i ja dalem na Terenowy Komitet Ochrony Praw Dziecka w Sosnowcu .... numer KRS czyli 0000006451 czyli sześć zer i 6451 Zajmują się dziećmi wiecie rozwody, domy dziecka patologie. Ona kuratorka on nie wiem co robi. Żeby potem matki dziećmi w piecu nie paliły itp akcje. http://uwaga.tvn.pl/14756 ,news,,leks_na_dzieciece_niedole,reportaz.html

A kto mówi o urzędzie? Na stronie MF można znaleźć czyste druki, potem do koperty i na pocztę.

Gość Pitoman
Nie chce mi sie na poczte chodzic ja 4 scianowiec jestem a tym 2 gim programem 1 klik i wyslane :)

Gość Pitoman
No widzisz juz wyslalem :P A ty bys jeszcze chciala na znaczki tracic