Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CarrieBradshaw-Preston

Jest sobota...

Polecane posty

Jest sobota... mam koorwa wolne... wstalam z mezem o zakoorwialej 4 rano... wypalilam pol paki fajek, zezarlam kofeine w tabletce bo mi sie nie chcialo robic kawy... poprzegladalam sie w lustrze... posluchalam troche muzy... Carrie... nie jestes sama!!! :D

No wiec tak... maz mi chlew zostawil, jak przyjdzie ma byc obiad bo sie wkoorwi... musze wyprowadzic szarika coby mi sie nie zalatwil w domu... co prawda to nie uczelania ale pociesze cie... jutro mam na 6 do roboty :O

:D:D:D:D... wiedzialam :D:D:D:D welcome Amsterdam :D:D:D:D tylko ze ja mam straszna chcice potem... a maz mi nie chce kupic wibratora :D

ja doszlam do wniosku ze to chyba ten wiek... po 30tce sie zaczyna kwitnac... w pizzzzzduuuuu z takim wysokim libido :O

meska rzecz... tak... to stan skrajnego zalamania :D chyba potrzebuje porzadnego rzniecia!!! carrie... ja tam nie musze koniecznie w lozku :classic_cool:

wczesny... za wczesnie dla ciebie bo nie kumasz barani worze!!! nam ich wlasnie brakuje... :classic_cool:

Gość wqdqwwqeq3W
Carrie gdzie jest husky? czy jakos tam, bo wczoraj czytalam ze mialas swego przydupasa :classic_cool:

jak widac huc maga miec tylko mezczyzni... bo jak baby maja to albo sa spasione, albo brzydkie... nikt nie bierze pod uwage ze facet tez kutasem czasami zawodzi... ale luuuuziiiik... weeeekkkeeend... podsune mu white widow to bariery puszcza :D... cerriee... no warunki atmosferyczne raczej malo sprzyjajace :D

no co ty.. nie ma facetow bez kutasa!!! :D:D:D przynajmniej ja nie znam :D

Gość pewno podrożały kacze jaja
jest sobota, imieniny kota, i miesiączka Jarosława Kaczyńskiego pod krzyżem, daje krew.

Zygmus.. powiem ci w zaufaniu ze nie rozgadasz :D mam rozmiar 34G... mam ladna figurke, nie jestem dziewica-niewydeymka... lubie zaszalec w lozku... tylko faceta mam co nie chce tak czeso i stad ta frustracja :)