Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliope39

Opel Astra II warto ?

Polecane posty

ale jak zmienisz program,to bedzie wiecej pil? ja mam inny dylemat.musze przerejestrowac,bo nie mieszkam w PL.ta astra mi sie tutaj nie oplaca i musze szukac cos lekkiego.podatek drogowy liczony od rodzaju paliwa, ciezaru auta i miejsca zamieszkania :(

Gość kaliope39
to ma być autko do jazdy po mieście nie ma sensu takiego mocnego kupować jak nie ma gdzie przycisnąć

Gość kaliope39
max 1,6 ,na paliwo kasy też będzie mało

Gość znawca2222
tak szczerze to za taką kaskę dostaniesz puga 406 w HDI bardzo oszczędny, albo jakąś alfe 156 w JTDku też super silniczek.

Gość kaliope39
takie bryki nie dla mojego młodego on nie lubi się rzucać w oczy :)

Gość kaliope39
francuskie podobno awaryjne

Gość BOOOOCHAJ
ci powiem, że astra II to gówno jakich mało w tej cenie dobrze poszukaj MEGANKI II a znajdziesz autko dużo nowocześniejsze.

Gość BOOOOCHAJ
406 to najbardziej niezawodny francuz ostatnich lat taxi w warszawie takie są cała korporacja.

widze,ze sie w dieslach lubujesz.mnie diesel za duzo wyniesie...jeszcze czekam jaka robote dostane,jak daleko,to bedzie mi sie diesel kalkulowal,jak nie to musze szukac benzyniaka

Gość kaliope39
ja już nie chce diesla!! łeb mi pęka w tym aucie chce ciszy i spokoju,płynąć autkiem a nie traktorkiem doginać:)

Gość kaliope39
hello :)

Gość audi A6 4,2l
kup młodemu audi a3,lub astre 2-jke po roku 2002 już jest cala cynkowana o ile nie była spawana z czterech ćwiartek to super autko.a jeśli mąż da sie przekonać to zajrzyj do Hyundaja getz sprytne auto i nie potrzebuje serwisów siostra śmiga czwarty rok kupila już używke

Gość gość
Polecam takie autko, właśnie od miesiąca cieszę się jazdą. Auto bardzo fajnie się sprawuje, trzeba było tylko zrobić drobne naprawy i zamontować nowy przewód paliwowy – kupiłam obok w http://przewody-paliwowe.pl/ - to tak dla bezpieczeństwa po prostu. Jeśli chodzi o samochód, dla kobiety jest w sam raz.

Gość gość
Jak najbardziej warto, glownie z tego wzgledu ze jest bardzo tani w naprawie i w dluzszej perspoektywie mozna na tym sporo zaoszczedzic - www.motospace.pl/uzywane/opel_astra_ii_kombi_1.6_16v_dobra_i_tania_w_naprawie/

Gość gość
Patrz po nowych autach z salonu - http://opel.interauto.krakow.pl Pewnie, że dużo większy koszt, ale tak naprawdę masz przez lata święty spokój. No i przede wszystkim Ople na tle innych marek są bardzo tanie.