Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bucikowaaaa

buty dla 11 miesieczniaka?

Polecane posty

Gość Bucikowaaaa

Witam Was.Kochane poradzcie mi jakie sa dobre buty dla dziecka ktore wlasnie zaczelo ladnie chodzic.Chodzi mi o buty z dobra powierznia,wygodne,cena nie gra roli.

Gość mnbgvfd
Skórzane wiązane trzewiki z elastyczną podeszwą.

Gość Bucikowaaaa
chodzi m o firme,na allegro tego jest mnostwo,napewno macie wyprobowane.

Gość rdyhoiuy
Bartek, Ecco

Gość mamama27
ja kupiłam w ccc - w miare miękkie takie sandałkowe - łatwo sie zakłada, ma skórzaną wkładkę - u nas sie sprawdziły - a po polu adidaski

Gość eeeeemily
mój mały też ładnie chodził jak miał 11 m-cy, to była zima więc kupilismy zimowe w Bartku, polecam te buciki, są dobrze zrobione, miekka podeszwa, sztywna piętka, wszystko tak jak powinno być no i duży wybór wzorów. Obsługa tez fajna,dobrze dopasują dziecku bucik, panie wiedzą na co zwrócic uwage

Moje dzieciaki jako pierwsze buty miały Bartki w ccc nigdy nie kupiłam butów więc nie wiem jak z jakością w deichmanie również ale wciąż słyszę jak mamy chwalą buty elefanten ,z deichmana .Ja jednak zostaje dla młodszego przy Bartkach starszy wiosenne ma geoxy ,przez neta nigdy nie zdarzyło mi się kupić butów jednak wolę przymierzyć ,chociaż niektórzy mierzą ten sam model w sklepie a kupują na allegro bo taniej.

Gość onieeeee
o wlasnie, polecam inwestycje w dobre buty. W dwuletnim zyciu mojej corki, raz skusilam sie na tansze buty (a wcale nie takie tanie)i zaluje. Nie mam duzego porownania bo kupowalam buty z : -gotexu - bartka - nike - i lidla (to wlansie te tansze)-ktore u nas kompletnie sie nie sprawdzily. Teraz kuouje tylko z Bartka, tyle tylko, ze NIE PRZEZ INTERNet, bo uwazam, ze koniecznie musisz zmierzyc. Powiem Ci ze buty nawet tej samej firmy z tego samego rozmiaru(ale inny fason) moga sie roznic...

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
My mamy skórzane półbuty z Bren-Schuhe kupione w deichamnie .

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
Bren-Schuhe *