Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaarwena

czy jestem juz stara?

Polecane posty

Gość aaaaaaarwena

mam 23 lata i czuje ze juz jestem przeterminowana

Gość aaaaaaarwena
czy ktos jeszcze tak ma?

Gość aaaaaaarwena
codziennie rano sie budze i czuje klocie w sercu z nerwow ze zaraz trzydziecha a potem juz z gorki :O mowie serio, tylko ja tak mam?

Gość aaaaaaarwena
i w sumie mam tak od 15 roku zycia, czy to jakas choroba psychi9dzna?

matko, ja bede miec 34... W zyciu sie nie czulam tak swietnie... Jak bym miala 23 to bym chyba zwariowala

Gość mroro
gdy byłem w twoim wieku miałem już wykupione miejsce na cmentarzu... starość nie radość, młodość nie wieczność jak to mówią :classic_cool:

Gość aaaaaaarwena
a najlepsze ze boje sie ze cos w koncu sobie zrobie przed trzydziestka zeby sie nie starzec wiecej :O

chyba żartujesz :D że stara ja mam 29 i jestem młoda całe życie przede mną

Gość Rewolwer214
wyczesany Zygmuś hahahah dobreeee

Gość Rewolwer214
aaaaaaarwena jak nie masz pracy albo masz niechęć do pracy, to możesz się tak czuć. Chyba że to tak zwane wiosenne przesilenie tylko... .

Gość aaaaaaarwena
na razie jeszcze studiuje, ale to nie przesilenie mam tak od 15 roku zycia poza tym o co chodzi z ta praca, mam sie rzucic w wir pracy zeby nagle obudzic sie z osiemdziesiatka na karku?

Gość aaaaaaarwena
nic bede jeszcze bardziej dobita i przerazona ze tylko 5 lat do trzydziechy juz teraz jak spotykam kogos 18letniego to czuje sie prawie jak mamuska :O

Gość .......xD
Ja mam 23 lata za miesiąc i czuje sie jak 17-stka ! :P:P metryka nie ma nic do tego !!! :D mam zamiar jeszcze długo byc mloda i korzystac z zycia :D

W ogóle co sprawia, że czujesz się taka stara (bo nie jesteś)?

ja mam 20 :) ale czuje ,ze się juz wyszalałam w życiu życie imprezowiczki mi juz minęło teraz to tylko czekam na slub chyba..;/;/ ehhh

Gość aaaaaaarwena
kurcze nie wiem, moze to ze czas tak szybko leci? pamietam jakbym przed chwilka miala (doslownie) 18 lat, a to juz bylo 5 lat temu, juz moja mala siostra za chwilke bedzie miala osiemnastke, w dodatku mam wrazenie ze faceci coraz mniej sie mna interesuja nie to co jak mialam 14 lat mysle ze jesli tak szybko uplynal mi czas o d dziecinstwa to do starosci zostalo jeszcze mniej

Ciesz się każda chwilą i nie myśl co będzie! nie wiadomo co przyniesie nam przyszłość. Teraz jestes a jutro moze Cie nie być... nie myśl o tym co bedzie co bylo tyko co teraz jest , musisz nauczyć się tak zyć.

Gość .......xD
hahaha najlepsze jest to, że jak miałam 18-19 lat to myslałam, ze jestem stara, ze za kilka lat bede miała juz męża , później dzieci.. Po 21 ur coś mi się odmieniło ;D czuje się młodo, nie mam zamiaru marnować tych lat na marudzenie, że już stara jestem itd. Moje koleżanki siedza w chacie, jedne bawią dzieci , inne w tym wieku co ja chyba czekają juz na smierć.. a ja się czuję młodo i dobrze mi z tym !!! do 30 jest sie przeciez młodym !! a pozniej to nie wiem.. zobacze jak juz bede miec te 30 lat hehehhe

Z tymi imprezami to akurat normalne że prędzej czy później sie z nich wyrasta. Mnie tez takie rzeczy nie bawią już, ale żeby se od razu wkręcać starość... Może i szybko upływający czas potrafi trochę zdołować, ale trzeba się z tym pohgodzić i uswiadomić sobie że jeszcze w ch... życia przed Tobą. Jeszcze tyle rzeczy możesz zrobić, na które byś sobie nie mogła pozwolić będąc młodsza. Zycie tak na dobrą sprawę dopiero teraz sie zacznie dla Ciebie :)

Gość aaaaaaarwena
probuje sie dalej bawic, chodzic na imprezy, koncerty itd ale te mysli mnie zadreczaja chociaz wiem jak to dziwnie brzmii :D chyba jestem w gruncie rzeczy mega niedojrzala bo chcialabym byc jeszcze dzieckiem w jakims stopniu, a tu ludzie w rodzinie (mojej i mojego chlopaka) pytaja kiedy slub :D ten czas mi za szybko jakos leci ostatnio ojciec wspominal cos o wnukcach :O

Mi o wnukach rodzice trują średnio co 2 miechy, więc zawsze ich jakimiś zartami zbywam ;)

Gość .......xD
cos o tym wiem u mnie w domu tez słysze o ślubie itd.. ale przecież to jest nasza sprawa wiek nie ma nic do tego, ile jest ludzi, ktorzy biorą slub po 30 , jaki w tym problem ?? :P ja sie nie czuje dorosła wiec nie decyduje sie na krok w dorosłe zycie - proste ;)

Gość Ivan Koniev
Ciesz się ,że żyjesz!!!

Gość mam to za sobą
Mam 41 lat:):))) Nie jestem i nie czuję się stara!!!Kiedy miałam 20 lat,to kobieta 40 letnia wydawała mi się stara a teraz hihihihi Czuje się młodo,wyglądam młodo i jeszcze tyle przede mną:)))

Gość aaaaaaarwena
dziekuje podniesliscie mnie troche na duchu :) hmm jeszcze okropne jest to ze po moich rodizcach tez juz widze starosc za rok ojciec skonczy piecdziesiatke :O no ale nic nalezyy chwytac dzien!!! aby nie zalowac na starosc :P

Gość .......xD
-- mam to za sobą i dobrze !!! :D kazdy ma tyle lat na ile sie czuje...

Gość aaaaaaarwena
Ale ojcu to już chyba nie staje. :(

Gość mam to za sobą
.......xD - Dokładnie!!! ja córki urodziłam w wieku 21 i 23 lat;)Teraz obie są dorosłe a my z mężem ......druga młodość nas dopadła:))) szalejemy za sobą,wciąż chodzimy trzymając się za ręce;)czujemy się jeszcze tacy młodzi,ze hej!!!radość życia,która jest w nas sprawia,że obydwoje z mężem na swoje lata nie wyglądamy:))bardzo lubię,kiedy moje córki mówią mi,ze ich koleżanki i koledzy mówią,ze mają taką ładna i młoda mamę:D:D