Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdruzgotanaMagda

Błagam poradźcie

Polecane posty

Gość ZdruzgotanaMagda

Witajcie. Wiem, że już było mnóstwo takich tematów, ale ja to mi wcale teraz nie pomaga! :( Jestem totalnie zszokowana i zdruzgotana. Chodzi o mojego narzeczonego. Jesteśmy parą ok. 1,5 roku. Wcześniej znaliśmy się 8 lat, ale nie szczególnie blisko. On jest 30-letnim rozwodnikiem, ale z żoną i córką (4 lata) ma mały kontakt, ale interesuje się i dba. Ja mam 27 lat. Mieliśmy w planach ślub i dziecko. On jest żołnierzem i wcześniej był w jednostce w innym mieście. od niedawna mieszkamy razem. Dzisiaj zostawił włączony laptop z gg i otwartym archiwum. Ja chciałam skorzystać i weszłam. To, co zobaczyłam sprawiło, że podłoga mi się usunęła spod nóg. Od dawna on pisze tam ze swoją eks. Wspominają, jak byli razem, opisują sceny seksu takie, że... mają kompletnie zboczone wyobrażenia, któych nie będę tu pisac :( Z tych rozmów wyczytałam jeszcze, że dziewczyna ma 22 lata! Studiuje psychologię i ma narzeczonego. Pomimo to, piszą sobie, że są częścią siebie i zawsze będą się kochać. Jestem załamana. Jego teraz nie ma, co ja mam robic?! Napisać do tej dziewczyny? Piszę do Was, nie mam siły z nikim się spotykac. Pomocy :(

Gość ZdruzgotanaMagda
Poradźcie, co ja mam robić :( Myślę, czy nie napisać do lej dziewczyny, jestem w totalnym szoku!!!

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
na pewno nie pisz do tej kobiety. Jesteś pod wpływem emocji ( szoku?)

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
Przemyśl sprawę, ochłoń i dopiero działaj. Dobrze Ci radzę.

Gość SKADJSAKLJDOSA
na razie NIC nie pisz nikomu trzeba na spokojnie sytuacje przeanalizowac czy z tych rozmow wynika ze sie spotykaja?

Gość ZdruzgotanaMagda
Kasia, to co ja mam robić? Nie wiem, jak powiedzieć to A. (narzeczonemu). Na co dzień zawsze zachowywał się normalnie, nic nie zauważyłam. Nie rozumiem dlaczego oni to robią? :(

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
ta eks to eks dziewczyna czy eks żona?

Gość ZdruzgotanaMagda
SKADJSAKLJDOSA, oni byli parą kiedyś :( ale ja nic o niej nie wiedziałam. Opisują tam spotkania już w czasie, gdy był ze mną. Planują kolejne. Ta dziewczyna nawet często o mnie pyta... Cały czas się zapewniają, że się kochają, bo są jednością :(

Gość ZdruzgotanaMagda
Eks-dziewczyna. Z eks-żoną się nienawidzą. Ja wiedziałam o wszystkich jego eks, o tej mi nigdy nie powiedział... raz znalazłam smsa gdzie prosiła go o pomoc, ale zapewniał, że to tylko koleżanka

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
na pewno nie rób awantury tylko spokojnie powiedz mu że wiesz o wszystkim ( wysłuchaj co ma do powiedzenia) i wywal gnoja bo nie jest Ciebie wart. Wiem, że to trudne ale pomyśl w jaki perfidny sposób udawał przed Tobą.

Gość ffdgfhfgj
a czego sie spodziewalas GLUPIA po 30letnim rozwodniku?

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
i nie pisz do tej laski, nie rób z siebie błazna przed nią.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
a gdzie on teraz jest?

Gość SKADJSAKLJDOSA
no niestety, jak sie z nia spotykal bedac juz z toba i jak planuja kolejne spotkania to chyba nie ma co czekac na wyjasnienia ( bo niby co moze ci powiedziec no zastanowcie sie wszystkie co radza poczekac na faceta ??? ) niie masz tez po co pisac do tej laski bo niby tez po co? przeciez sytuacja jest jasna, koles cie oszukiwal i dalej bedzie to samo, niestety najrozsadniej bedzie jak go zostawisz

Gość ZdruzgotanaMagda
Ale ja go znałam tyle lat, co ma wspólnego to, że jest rozwodnikiem? Po jego zachowaniu nic nie mogłam wywnioskowac :( to nawet nie jest żona. Nie wiem, czy będę w stanie mu to powiedziec! Jestem wściekła na tą dziewczynę!! Chcę zniknąc.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
Wściekła na tę dziewczynę? czy to ona cię zraniła? ja bym go "eksmitowała" i to jak najszybciej.

Gość SKADJSAKLJDOSA
kobieto puknij sie w czolo i to mocno ! co ty piszesz? na dziewczyne jestes zla? ona z toba mieszka i zyje? ale baby sa glupie matko... jeszcze przebacz facetowi bo go jego ex uwiodla

Gość ZdruzgotanaMagda
On wyszedł, bo ma dzis przyjecie broni czy coś a potem służbę. mam całą noc na przemyślenie :(

Gość ZdruzgotanaMagda
Tak, ale kurde...przecież wiedziała o mnie, jest psychologiem!! Może zwalam na nią, bo jakoś wciąż nie mogę w to uwierzyc! Przepraszam, że sie tak kręcę w kółko, ale nie pojmuję tego... Nie wiem, jak go wywalic? Mielismy plany przecież... Kocham go, ale teraz zrujnował całe moje nadzieje i zaufanie

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
jeśli masz całą noc to szukaj worków na śmieci na wszystkie jego rzeczy...i żeby nie przyszło Ci do głowy pakować go do walizek. Tak przygotowane worki ułóż tuż obok drzwi i jak tylko wróci to zrób mu n"niespodziankę"

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
i kulturalnie zakończ tę znajomość.

Gość ZdruzgotanaMagda
Wiecie co, ja chyba faktycznie byłam głupia... Zaczęłam sprawdzac jego komputer. Ma jej zdjęcia :( :(

Gość ZdruzgotanaMagda
Kasia, masz rację...Boże wiem, że masz rację, ale jak tak wywalic kawał swojego zycia?! Ręce mi się trzęsą już z tego

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
ZdruzgotanaMagda Kasia, masz rację...Boże wiem, że masz rację, ale jak tak wywalic kawał swojego zycia?! Ręce mi się trzęsą już z tego Lepiej późno niż wcale. Im szybciej pozbędziesz się zdrajcy i oszusta tym lepiej dla Ciebie....

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
Spójrz na to z drugiej strony....gdybyście byli po ślubie to było by jeszcze gorzej i trudniej. Ciesz się kobieto że własnie teraz to odkryłaś.

Gość ZdruzgotanaMagda
Nienawidzę go teraz. Ale najpierw chcę usłyszec chyba, co powie. Beznadziejnośc.... Siedzę i patrzę na zdjęcie kochanki mojego faceta

Gość SKADJSAKLJDOSA
ludzie rozstaja sie po dluzszym czasie i nikt z tego poowdu nie umiera, male to pocieszenie ale w takiej sytuacji nie masz wyboru nie masz sie co ludzic ze jak z nim porozmawiasz to bedzie jakis przelom, bedzie klamac i zapewniac ze to nic powaznego, ze to zarty tylko, ze kocha tylko ciebie to juz twoja decyzja jak postapisz

Gość kasia!!!!!!!!!!!!
Zrób więc tak jak pisałam. Pozwól sobie ujrzeć jego minę jak się dowie, że wiesz o wszystkim i pokaż mu worki i nara.