Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigrantka z Londynu

Wyjechalam do UK

Polecane posty

za dupe :D koles ktory mnie zaprosil placi mi za chate i jedzenie zlatwil mi prace i pow ze mam sobie odkladac! a dymamy sie 5 razy dziennie w sumie to kurestwo jest bo nawet ciuchy mi kupuje za swoje a jak chce za kawe placic rano jak jedziemy do pracy to na mnie krzyczy!!! idealny uklad nie sadzicie? myslicie ze z takiego zwiazku moze sie urodzic milosc? bo ja sie chyba zakochuje powoli a trwa to juz 3 miesiac

czy z samego sexu i mieszkania razem moze sie urodzic milosc? taka prawdziwa mimo ze na poaczatku jak sie poznalismy to sie klocilismy i sobie docinalismy na kazdym kroku? kto sie czubi ten sie lubi ale pameitam w liceum zawsze mielismy ze soba na pienku

nie szczyce sie tylko pytam, bo to ewidentnie zalatauje ukladem sponsorowanym tyle tylko ze ja mam prace i swoja kase. na poczatku to nawet tylko on gotowal a ja nie robilam nic oprocz ogarniana domu odkurzania jakiegos mycia naczyn i to tez nie zawsze ale bez przesady zadnego prania czy prasowania mu chociaz chcialam pomagac to dopiero po miesiacu sie przemogl jak by sie wstydzil skarpetek i gaci a nic nienoralnego to dla mnie nie jest

wiesz jak pracuja w agencjach a w pl mialy by zarabiac 100 zl a tam zarabiaja 100 funtow to chyba lepiej, ale mi chodzi o co innego czy z takiego zwiazku typowo opartego na seksie moze byc milosc

a wasze zwiazki byly poukladane od poczatku tak jak powinno byc? czyli kwiatki, chodzenie za reke, calowanie pozniej dymanie dopiero po dymaniu mieszkanie razem? bo ten ziwazek/uklad byl zupelnie na odwrot dopiero w lutym dostalam pierwszego kwiatka i to nawet nie na walentynki tylko bez okazji i na dzien kobiet dostalam perfumy.

Gość vccv
tylko tam czynsz za mieszkanie kosztuje 200 funtów a w Polsce 200 zł .

hahaah wez ty mi pokaz mieszkanie w polsce za czynsz 200 zl

Gość vccv
kawalerka ma 200 zł . czynszu .

Gość vccv
ale rzeczywiscie czynsz w Polsce znacznie niższy jest.

no ciekawe ktora :D kawalerka wez masz pojecie o zyciu widze wielkie matula ci za wszystko wkleja wiec nie wypowiadaj sie na takie tematy, zycie jest drozsze niz ci sie wydaje i po tym moim krotkim bo krotkim pobycie smiem zauwazyc ze nawet w polsce jest drozsze niz w londynie chociaz to podobno jedno z drozszych miast w calym UK