Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa się rypła

na dukanie -30kg i +25kg po

Polecane posty

Gość sprawa się rypła

w 10 miesięcy schudłam 30 kg. po dukanie - mimo że się pilnowałam, nie przekraczałam 1500 kalorii dziennie i ćwiczyłam - przytyłam w pół roku 25 kg. ktoś też tak miał?

Gość sprawa się rypła
w ostatniej fazie pozwalałam sobie czasem na pizze, pierogi ruskie i golonkę ale czasem

wszystkie fazy należ ciągnąć do końca bezwzględnie. inaczej waga wraca jak bumerang !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sprawa się rypła
beatka, nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :P zatem nie wnosisz nic do dyskusji. zamilknij zatem :classic_cool: nie do końca, bo za dużo przytyłam przez te pierwsze 3 miesiące. dalej mnie szlag trafił i stosowałam rozsądne żywienie do tych 1500 kalorii dziennie. rozsądne w sensie ciemne pieczywo, nie jasne, warzywa i owoce jako podstawa, nabiał chudy, słodycze raz na 2 tygodnie i wtedy tez nie ile wlezie.

Gość wddd
czyli tylko co 2gi dzień i w ilości mniejszej niż 30 pierogów? wex przestań wpierdalać to nie bedziesz miała jojo

Gość wddd
nie wierze!! i nikt ci nie uwieży. pewnie dalej zapychasz kichy do porzygania zamiast iść do pdychologa który pozwoli ci zaakceptować siebie, uświadomić sobie że to lezy w twojej psychice nie w żołądku! zacznij od głowy potem sie bierz za kichy i diety!!

Gość sprawa się rypła
max 10-15 pierogów małych na obiad:(

Gość sprawa się rypła
i nie obrażaj mnie, chuda golonka to nic złego

ale 2 faza polega na tym aby jąciągnąć do czasu osiągnięcia wymarzonej wagi a 3 faza trwa 10 dni na każdy stracony kg, czyli jak ty zgubiłaś 30 kg to twoja 3 faza powinna trwać 300 DNI- było tyle??????????????

Gość prita woman
Nie wiem jak można dać sobie wciskać taki kit, że jakaś dieta pomoże raz na zawsze pozbyć się nadmiaru?! Szkoda mi ciebie i nie mówię tego złośliwie, chciałaś dobrze czuć się we własnej skórze, miałaś kompleksy itd ale na miłość boską, czy nie lepiej zainwestować w dobrego dietetyka, niż walczyć ze skutkami takich cud-diet? Przecież mniej by to ciebie kosztowało i zdrowia i kasy. :( Nie ma takich diet, które odchudzają sporo w krótkim czasie i efekty utrzymują się na długo. Gdyby tak było nie byłoby problemu z otyłością. Rynek daje to na co jest popyt, a popyt jest, bo nie ma świadomości zagrożeń.

Gość wddd
nie obrażam cię. sama ważę 60kg i wiem jak batonik potrafi pocieszyć po złośliwych koleżankach. musisz sobie powiedzieć że jak wygrasz z sobą ze swoim łakomstwem to wygrasz z wszystkimi. powodzenia 🌻

Gość sprawa się rypła
jestem już. to wyżej o pierogach to podszyw :P czytałam książkę. kupiłam i mam dotąd. nie pytałam, czy mi wierzycie. nie musicie. pytałam czy ktoś miał jak ja. tym, którzy lepiej wiedzą co i w jakiej ilości jadłam, przesyłam serdeczne bóg zapłać za wnikliwą diagnozę :D a 'niemożliwe' piszemy razem :P

Gość ladylove zawsze ubierasz sie
jak stara kurwa?

Gość sprawa się rypła
wdd dzięki :) przyda się.

Gość sprawa się rypła
spadam bo pyzy mi się gotują

Gość sprawa się rypła
aniu, 3 faza niespełna 3 miesiące. napisałam wyżej.

Gość sprawa się rypła
to o pyzach to podszyw :D nietrafiony - z dwojga złego wolę pierogi :P

to zbyt krótko ją ciągnełaś i napewno sie stosowałaś do wszyskich zasad????

Gość sprawa się rypła
aniu, wiem, że za krótko, ale nie miałam ochoty więcej utyć. przez te pierwsze 3 miesiące tyłam średnio kilogram na tydzień. kolejne kilogramy przybyły już po zarzuceniu dukana.

Gość sprawa się rypła
no dobra, a teraz słuchajcie uważnie: ŻARTOWAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

to nie wiem co ci poradzić każdy organizm jest inny i inaczej na diety reaguje!!!! może spróbuj sie wybrać do dietetyka!!!!!!!!!

Gość sprawa się rypła
myślę, że aniu masz rację. tak powinnam zrobić. dziękuję za dyskusję. dobrej nocy 🖐️

Bo te wszystkie diety są gówno warte. Ja mam pewny sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów i utrzymanie dobrej figury. Ale to tylko dla wytrwałych i zdecydowanych osób.

Gość czyli jaki to sposób?
?