Gość dziewczyny, jak ja wam Napisano Marzec 16, 2012 zazdroszcze... wiecie ile bym dala za zycie gdzies poza polska, najlepiej australia... no ale ja to moge sobie tylko pomarzyc... nie naucze sie innego jezyka(problemy z sluchem) a co z tym sie wiaze, musze byc w polsce... :( milego zycia dziewczyny, moze ja w innym zyciu bede na waszym miejscu oby!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zzxcvhjm Napisano Marzec 16, 2012 durna to jest polska. niech legalizuja! a Holendrzy jak tam, jaraja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tez cos z cola Napisano Marzec 16, 2012 Niemcy, od 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 Polska jest durna, ale jest NASZA, a w każdym innym kraju jesteśmy intruzami (tak nas postrzegają). Jeśli chodzi o "zioło", to jarają ile wlezie :D Skoro mogą, to korzystają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ujebnal Napisano Marzec 16, 2012 ALE BYM taka Holendere zjarana wyruchal :D A ta pani zbiera pieczarki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 mój chłopak to arab, bije mnie! co robić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 Jeśli o mnie mowa - nie, nie zbieram pieczarek ani żadnych innych roślinek :) Przykro mi, że nie trafiłeś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 A swoją drogą...jak ty nisko się cenisz, skoro kręcą cię holenderki - chyba najbrzydsze kobiety na tym kontynencie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 podszywie - bije cię Arab? To mu oddaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaaa... Napisano Marzec 16, 2012 dobra napisze prawdę. chodze na pieczarki i podjadam :D a Arab mnie bije bo lubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Love 3 Napisano Marzec 29, 2012 Portugalia od 2 lat, nie narzekam :) piekny kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gata negr Napisano Marzec 30, 2012 gran canaria 4 latka prawie i tu chyba sie skonczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach