Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh te kurtki...

wiosna wiosna ,jaka kurtka?

Polecane posty

Gość ehh te kurtki...

dziewczyny myslicie juz o kurtkach na wiosne dla dzieciaczkow? ja wlasnie przegladam aukcje i powiem ,ze to nie lada problem...wybor ogromny i tak sie zastanawiam czy taka starczy?: http://allegro.pl/kurtka-bluza-jeans-jeansowa-katana-wiosna-80-hit-i2197072840.html czy powinna byc tez taka?: http://allegro.pl/plaszczyk-kurtka-kurtki-plaszczyki-wiosna-grzyb-80-i2197070552.html wiem wszytsko zalezy od pogody, ale prosze o rady doswiadczonych mam- z zimowej przechodzicie odrazu na taka cieniutka i bluza pod spod czy jeszcze powienien byc plaszczyk z ociepleniem?

Ja bym kupila tą drugą tylko inny kolor:p bo taka katanke moze zastąpic jakis sweterek grubszy a do spudniczki czy na elegancko nie załozysz, wiec tą druga.

Gość Ganta
Druga z innym kolorem, to pierwsze to jakaś szmata.

Gość uuuuuuuuuppppppppppiiiiii
up up

Gość się już zaopatrzyłam
Ja już kupiłam. Dla mnie na wiosnę liczy się aby kurteczka miała polarek wewnątrz, a zewnętrzną warstwę nie przemakalną. jeansowych nie lubię bo one zimne są. Zawsze trzeba ubrać coś cieplejszego pod spód.

Ja kupiłam nową kurtkę jesienią. Udało mi się znaleźć bardzo fajną, nieprzemakalną z podszewką, którą da się odpiąć. Sprawdza się i jak jest ciepło a pada deszcz i w zimniejsze dni. Na dżinsową bym się nie zdecydowała, dodatkowo tak ale nie żeby pełniła rolę kurtki cały czas.

Gość Kkubuś
spacje skasujcie po " pl# "

Gość nowa12345
Bardzo ładna, z jakimś kremowym szalikiem będzie świetnie wyglądać :).

Gość grochowka
w zyciu bym nie dala tyle za kurtke dla dziecka, 50 zl max.

Gość Różżża czerwona
Za 50zł dobrej kurtki nie kupisz, chyba, że używaną. Są takie rzeczy jak kurtka, buty na których j ja nie oszczędzam. Dla mnie cena krótki jest jak najbardziej odpowiednia, jest nieprzemakalna, z podszewką, za jakość trzeba zapłacić.

Gość indiaindia
Musisz mieć albo nieprzemakalną średniej grubości, albo cienką przeciwdeszczową na bluzę. Płaszczyki to zakup na wizyty, imprezy.

Gość indiaindia
Kupiłam za 60, bardzo porządną, nową - na wyprzedaży. Jeszcze młodsza potem pochodzi :)

Gość vbnmg
druga-byle nie rozowa Popieram.

Gość Różżza czerwona
Ale widzisz na wyprzedaży się nie liczy ;) Teraz niestety nie okres wyprzedażowy. Ja bym taką swojej kupiła ale dostała inną od chrzestnej. indiaindia a Ty gdzie kupiłaś?

Gość indiaindia
W małym sklepie w małym mieście :) Właściciel urządził wyprzedaż.

Gość indiaindia
Kupuję tylko rzeczy b.dobrej jakości. Kurtka świetna - nieprzemakalna, kaptur i porządne trwale zapięcia. Właśnie dziś mała w niej pierwszy raz poszła.