Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zielona Laska

Czy bycie dziewicą/prawiczkiem to powód do wstydu?

Polecane posty

" jest wielu prawiczków i dziewic po 20-stce i super, tylko oni nie czytają takich forów, tu w większości piszą kretyni zresztą przeważnie normalna osoba znajduje normalną, a kretyn trafia na drugiego kretyna i tak świat idzie do przodu " to jest marne prowo i nikt ci w to nie uwierzy

Gość Normalny_28_
Ponoć wiara czyni cuda więc wszystko jeszcze możliwe. A człowiek bez wiary to gówno więc zacznij wierzyć w cokolwiek.

Gość Fanka Looosera
cream to 30-latek o mentalności 12-latka

Gość Normalny_28_
Zawsze sie znajdzie jakiś purysta lingwistyczny. Komedia.

Normalny_28_ "Absolwentko zarządzania Polem Namiotowym czy innej pedagogiki z BMI 35 i dietą colowo-czipsową" To są dopiero ograniczone horyzonty, zmień lepiej nick na 'Żałosny_28_' albo nie wiem...'Gówno_28_' :D , bo pojawianie się na 15 stronie tematu z jakimiś obelgami na WSZYSTKICH, świadczy o tym, jak nisko upadłeś, że musisz sobie odbijać na damskim forum, żeby dać ujście swojej frustracji. Ale nie dziwię się, wszakże gdybyś pisnął słówko w realu zapewne zostałbyś potraktowany jak śmieć.

wiara czyni cuda ale tylko w filmach lub bajkach w realnym zyciu jest zupełnie inaczej

Gość henio z pasłęka
ci co tu piszą to nieudacznicy, nieustabilizowani emocjonalnie i niedojrzali, w wieku 30 lat większość ma już rodziny lub właśnie się do tego przymierza

Gość Normalny_28_
Przez kogo? Przez taki ponton jak Ty bez zainteresowan? W realu nie było by okazji do rozmowy bo nie obracam się w takim towarzystwie jak Twoje. W Towarzystwie ludzi szarych nudnych, zestresowanych ogólnie przyjętymi zasadami, konformistów, polaczków i polactwa jedzących w biedronce i przejmujących się opiniami innych - zer.

Gość cream to sie przymierza
do pojscia na mecz i obczajac dupy na silce i to w wieku 30 lat :D

Gość IMO12357
I Drabina się rozeźliła. :D

Gość Normalny_28_
"wiara czyni cuda ale tylko w filmach lub bajkach w realnym zyciu jest zupełnie inaczej" Typowa reakcja ateistki. W moim życiu wiara pomaga we wszystkim i zyje mi sie prosto i przyjemnie co nie znaczy ze prowadze nieskomplikowane życie. W życiu wlasnie w ogóle nie jest inaczej. Wiara kształtuje to jak przeżyjesz swoje życie. Dzięki temu wlasnie moge miec wyjebane na opinie Twoją i Tobie podobnych nikczemnych kreatur którzy ludzi oceniają po tym czy osobnik A spenetrował osobnika B. Kurva nie wierze że to jest mozliwe w 2012 roku. Haha :D

Gość IMO12357
Noxelia - to Ty? :D

Normalny_28_, naprawdę fajny projekt sobie wymyśliłeś - ciekawy, tylko teraz dąż do tego aby być taki w rzeczywistości. Niestety na tę chwilę jesteś nikim, wiem to ja, wiesz to ty i wiedzą to wszyscy inni. Ok, z mojej strony to tyle, oczywiście możesz sobie dalej wypisywać swoje 'mądrości' - może ktoś odpisze.

Gość Normalny_28_
Nie, ja jestem Michał z Poznania i nie mam potrzeby udawania, podszywania sie pod kogos, zmieniania nicków i tym podobnych absurdów. Bo nie należe do tego forum i nie ogarniam waszych chorych guseł.

Gość Normalny_28_
"Niestety na tę chwilę jesteś nikim, wiem to ja, wiesz to ty i wiedzą to wszyscy inni. Ok, z mojej strony to tyle, oczywiście możesz sobie dalej wypisywać swoje 'mądrości' - może ktoś odpisze." Tak z Twojej strony to wszystko bo tylko na tyle Cię stać. Z Bogiem Kurva Adie'u! Totalne DNO! Ty wiesz ze jestem nikim i wszyscy wiedzą a rozmawiamy 10 minut. Dziewczyno ja pier-dole idź na prawdę spać i przemyśl swoje życie bo z tego co piszesz mozna wywnioskowac ze jestes pasożytem na ciele spoleczenstwa i funkcjonowalo by ono duzo lepiej bez ciebie. Nie znaczysz nic. Możesz byc i moze Cie nie byc i kazdy miałby to w piździe. Bywaj.

Gość IMO12357
Szukam mojej ukochanej Noxi. :D

Dzięki temu wlasnie moge miec wyj**ane na opinie Twoją i Tobie podobnych nikczemnych kreatur którzy ludzi oceniają po tym czy osobnik A spenetrował osobnika B. Kurva nie wierze że to jest mozliwe w 2012 roku. Haha Jesteś wierzący? ŁAŁ! Z takim słownictwem i podejściem do bliźnich... Katolik?

Gość do normalny 28
przecież to na tym polega, na forach pisze się brednie, czytają tylko nieudacznicy, co nie mają nic lepszego do roboty, a 30% wspólczesnych Polek to ku..wki, więc znajdź 1 z 70% i jest ok

Gość Normalny_28_
W bibli napisane jest żeby szanowac bliźniego ale jest też oko za oko i ząb za ząb. Mozna nadstawić drugi policzek raz, drugi ale w obecnej sytuacji musiałbym nadstawić już jedynie dupy i dać wam wejść sobie na głowe. Nie próbuj interpretować chrzescijanskich dogmatów Ateistko bo nie podołasz :D

Gość IMO12357
Argen "Ciekawe podejście jak na katolika." Być może ciekawe, ale nie tak znowu niecodzienne...

Damascenka- a nie uważasz, że to jest nasza próba obrony, nasza - prawiczków? Przed szyderstwem itp.?

Argen "Ciekawe podejście jak na katolika. Godne naśladowania." Właśnie najbardziej gorliwi Katolicy, chodzący co niedziela do Kościoła często posługują się niewybrednym językiem względem bliźnich. :)

Gość Normalny_28_
Nie chodze do kosciola. Nie trzeba być prawym chrzescijaninem i leżeć krzyzem co niedziela. Przetrzyjcie oczy zwierzęta. I zacznijcie coś robić w życiu. Np. wykształcenie.

Gość Ty Normalny
Sam jesteś niewykształcony. Na tym wątku jest ze 3-4 osoby, na dodatek niezbyt mądre. Poza tym jest jeszcze 37 mln ludzi w tym kraju, wyciągasz pochopne wnioski

Gość Normalny_28_
Ale większość to hołota wychowana przez inną hołotę tkwiącą w mentalności PRLu i oglądająca "Kiepskich" w niedzielne wieczory zajadającej czipsy z Biedronki i pijący Hop Colę. Kurwa...:D

Gość Ty Normalny
no i nic na to nie poradzisz, socjologia mówi, że po pokoleniu beznadziejnym przychodzi lepsze, a po nim znów beznadziejne i tak naookoło

Damascenka- a nie uważasz, że to jest nasza próba obrony, nasza - prawiczków? Przed szyderstwem itp.? Najpierw sami z siebie przestańcie szydzić.

Nie trzeba być prawym chrzescijaninem Ale trzeba być prawym człowiekiem. w obecnej sytuacji musiałbym nadstawić już jedynie d**y Zachowaj swoją doopę dla siebie. Twój zadek mnie nie kręci :-o

Gość fergregre
kurwa jaka ta osoba o nicku // Zuzanna Amelia & 11 // jest zjebana... juz pomijam fakt, ze sam nick jakiś mega z dupy, posralo ja fest a co tego to co pisze to takie gowno, ze zastanwiam sie jak mocno trzeba byc spierdolonym cwelem aby takie cos pisac