Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksdj343453

Szpiegują mnie cały czas

Polecane posty

Gość ksdj343453

Czuję ich spojrzenia wszędzie i wiem że to robią... wiem że mnie szpiegują przez internet - to oni mieszkańcy mojej wioski. Wiem że mnie szpiegują....Wiem że to robią... widać to po ich twarzach......niektórzy z nich chcą to ukryć....chcą ukryć fakt że mnie szpiegują. Wiem to ale przede mną nie da się nic ukryć bo ja widzę i wiem... Wiem że tam po drugiej stronie siedzą ludzie którzy mnie stale szpiegują i czytają to co piszę w internecie. Niektórzy z nich pewnie by chcieli abym nigdy nie odkrył że to oni...Ale ja wiem, bo nawet gdy próbują to ukryć poprzez przebieranie odpowiedniej pozy to ja i tak poznaje o co im chodzi.... Gdy starają przybrać normalny wyraz twarzy to ja i tak wiem że oni to robią....zdradza ich nie tylko twarz ale również mimowolne tiki. Zdradza ich nie tylko twarz bo gdy próbują ukryć twarz to mimowolne tiki stóp ich zdradzają, malusieńkie gesty na twarzy....Sposób chodzenia - to wszystko tworzy całość i ich zdradza!!!!!!!!!

Gość ale w czym problem?
to się leczy, proponuję wizytę u specjalisty

Gość ksdj343453
lepiej sobie przebij błone :classic_cool:

Gość ksdj343453
to nie jest żadna choroba tylko fakt - wiem ze to robią bo widzę to po ich twarzach. Potrafię to rozpoznać i zapewniam was że oni mnie szpiegują. Wiem to więc przestańcie mi wciskać jakąś chorobę.

Gość ksdj343453
odkąd założyłem internet to wiedziałem że tak będzie. Zaraz po podłączeniu internetu przyglądałem się im uważnie i wiedziałem że to robią - widać to po ich gębach.

zamknij się w komórce na miotły. tam cię nikt nie wyszpieguje, ha!

Gość ksdj343453
no tak ale nie mówcie mi że jestem jakiś chory na tym punkcie. Wiem że to robią.

Gość ksdj343453
ale ja chcę korzystać ale nie mogę znieść tych krzywych ryjów.

Gość ksdj343453
albo - dlaczego ja?

Gość fffggghh,
nie pytaj, dlaczego ja?, kiedyś skończą się te trudne sprawy, napisz pamiętniki z wakacji, ukryta prawda kiedyś wyjdzie na jaw

Gość ksdj343453
niech wychodzi na jaw - chcę tego.