Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcinnnneke

Prosze o pomoc przy wyborze prezentu

Polecane posty

Gość marcinnnneke

Witam wszytskie Panie Wiem że wszedłem na zły temat ale tu jest najwiecej osób:) Potrzebuje pomocy przy wyborze prezentu na 18ur mojej dziewczyny. Jak na swój wiek jest bardzo nawet bardzo dojrzała. Kompletnie nie wiem co jej kupic. Mam na to przeznaczone 200-300zł Bukiety kwiatów dostaje zawsze czy to dzień kobiet czy byle jaka okazja. Romantyczna kolacja juz była, Perfumy odpadają biżuteria chyba też. Chce żeby było to coś na poziomie.

A dlaczego chcesz od razu coś kupować? Czasem warto coś dać od siebie. Jakie masz zdolności manualne/plastyczne, pisarskie, itp.? Nie znam jej, nie wiem czy na 100% prezent, którego się nie kupiło, a w który się włożyło własny wysiłek by ją ucieszył... Ale na pewno byłby ciekawą odskocznią. :)

Gość my ding ding dong
może kup jej komplet ładnej bielizny ;) poza tym zastanów się czy nie wspominała kiedyś, że coś by chciała sobie kupić lub dostać albo czy nie zachwycała się czymś w jakimś sklepie - nie dość, że taki prezent jej się na pewno spodoba to wielkim plusem będzie to, że pamiętałeś o tym co mówiła