Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce przytyc ale nie moge ....

Chcę przytyć ale nie moge. Mam gazy,bóle brzucha, nie moge jesc az tyle !!

Polecane posty

Gość chce przytyc ale nie moge ....

Co mam robic? Chce koniecznie przytyc ,jem bardzo duzo roznych rzeczy. Wczoraj myslalam ze sie przekręce :O Tak mnie bolal brzuch , okropne gazy ,tak 10 osob jednoczesnie, dobrze ze mieszkam sama :O Pomogly mi krople miętowe ale tylko troche... Nie jem wszystkiego jednoczesnie, posilki rodzielone co 2-3 godziny. Jak mam przytyc jesli nie trawie takiej ilosci jedzenia :O

Gość waga i
wzrost? Tryb życia,wiek,ciąże i ilośc zjadanych kcl na dzień?.

Gość oupppsss
moze jesz to co nie trzeba?

Gość nooo po co
Gazy, chudnięcie, bóle brzucha to niepokojace objawy. Zbadaj się na pasożyty. „Robaki obłe i tasiemce, przywry, bakterie oraz grzyby - to cała zbieranina obrzydliwych wampirów pożerających naszą krew i tkanki przy milczącym przyzwoleniu oficjalnej medycyny. A prosty człowiek, zajęty swoimi sprawami, nie podejrzewa, że to pasożyty. Idzie do lekarza i jest badany. Lekarz bada krew rojącą się od rzęsistków, chlamydii, toksoplazmy, leptospirów, mnóstwa zarodników, wirusów i szuka tylko tego, co mu potrzebne jako specjaliście. Doszło do tego, że ginekolog nie widzi pasożytniczej flory w chorych kobiecych genitaliach, pulmonolog nie zauważa wielu geohelmintów w pęcherzykach płucnych, przeciwnie, wykształcenie zasłania mu oczy do tego stopnia, że plątanina glist i grzybów w płucach - nokardioza, mukormykoza, glistnica, paragonimoza - nie jest przez niego dostrzegana. „Helmint oraz jego produkty przemiany materii są człowiekowi genetycznie obce. Ich dostanie się do krwi i tkanek wywołuje reakcję odrzucenia i wydalenia z ciała lub unieszkodliwienia, tak jak w przypadku każdego antygenu. Alergię wywołują wydzielane przez pasożyta produkty przemiany materii, a także substancje, które powstają podczas rozszczepienia się otoczek jajeczek helmintów (...). Często obserwuje się zapalenie płuc, kaszel z objawami astmy, wydzielanie płynu wraz z krwią, wysypki, pokrzywki na skórze, uciążliwe swędzenie, zimny pot, spadek sił, bóle w sercu... Proszę zwrócić się do alergologa i nie usłyszą Państwo od niego ani słowa o pasożytniczej naturze alergii (...).

Gość też chcę przytyć :/
Witam Również mam takie same objawy - od prawie 2 lat. Tylko że występują okresowo , mniej więcej co 2 tygodnie i trwają tydzień. Mam zaparcie , nie mogę przytyć, uczcuie pełności , częste gazy , i taki jestem zamulony jakiś - spać mi się chce , pamięć wysiada, nie mogę się skoncentrować. Po tygodniu to przechodzi. Ale muszę cię zmartwić - badania nić nie wykażą. Też miałem USG brzucha, gastroskopię , 5 razy byłem u różnych gastrologów . I nie wierzyłem im że to refluks i że nie da się tego wyleczyć . Szukałem przyczyny w bakteriach , polipach w jelicie , boreliozie , a nawet że to jakieś pasożyty - tasiemiec, lamblie itp. Robiłem nawet badanie na obecność boreliozy (choroba od kleszcza) i nic - negatywny wynik. Tak samo z pasożytami i grzybami. Ostatnio w kale zauważyłem dwie wijące się tasiemki :-o wiem że mam robaki i to wszytsko wyjaśnia, więc biorę się za odorbaczanie.

Gość Dokrot robak :D
zioła na pasożyty Skład: 50 gr ziela tymianku 50 gr kłącza tataraku 50 gr korzenia omanu 25 gr ziela liści mięty pieprzowej 25 gr liści orzecha włoskiego 10 gr piołunu Wszystkie składniki wymieszac. Dwie łyżki mieszanki wsypać do termosu i zalać 2-3 szklankami wrzątku. Po godzinie mozna pić 3xdz po pół szklanki między posiłkami--przez TYDZIEŃ. Póżniej 1 x dz minimum tydzień/ale mamy adnotacje na oryginale,że im dłużej tym lepiej/-napewno nie zaszkodzi! Łącząc w/w przepis z zapperem /w "operowaniu" nim mamy półtoraroczne doświadczenie/-EFEKT MUROWANY. Wszystkie w/w składniki są osiągalne w Herbapolu za grosze-i najważniejsze-to się da naprawdę wypic.

Gość lepiej eh no
a co jesz? postaraj się jesc zdrowe rzeczy Najlepiej tyje się na słodyczach, ale zeby były zdrowe, to najlepiej jedz ciasta upieczone w domu.

Gość lol 55555
nooo po co - SPIERDALAJ z tymi głupotami , ona chce przytyc a ty jej wmawiasz tasiemca i inne pasozyty, kurva czemu takich czubkow nie zamykają ??

Gość lol 55555
Dokrot robak :D - WYPIERDALAJ pojebusie drugi takim jak ty powinni fundowac lobotomie i twojej rodzinie ,dzieciom