Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna_mama32

Szukam dawcy nasienia (Warszawa)

Polecane posty

Witam serdecznie, szukam dawcy nasienia ,ktorzy spelniaja ponizsze kryteria: - wiek 20-32 lata - grupa krwi 0 RhD+ - wzrost > 180cm - włosy blond lub ciemny blond - zdrowy (mile widziane badania) - fajny charakter i osobowosc - inteligentny Dziekuje,Ania fajna_mama@wp.pl

grupa krwi RhD+ ? :D nie wiedzialam ze taką "inteligentną' osobę spotkam bo co ma charakter i osobowość do nasienia to nie wiem :D liczy się wychowanie myślałam a nie cechy charakteru rodziców :D

Gość lakakaak
a kto później będzie płacił alimenty, dawca

Mysle,ze bede fajną mamą ponieważ kocham dzieci, pracuje w przedszkolu a o wlasne dzieci stralismy sie z męzem juz kilka lat. Klinika nam nie pomogla, jedyna w tej chwili szansa to IVF na ktore nas nie stac...

Gość Piotr Ludwik
hej,moge byc dawcą,665217948 a co do tych komentów,to cechy charakteru sa dziedziczne

Gość Piotr Ludwik
hej,moge byc dawcą,665217948 a co do tych komentów,to cechy charakteru sa dziedziczne

Gość weewwwibe
"bo co ma charakter i osobowość do nasienia to nie wiem liczy się wychowanie myślałam a nie cechy charakteru rodziców" to źle myślałaś- sperma zawiera połowę kodu genetycznego, który decyduje o temperamencie, inteligencji, wyglądzie, zdrowiu itd, a introwertyczny flegmatyk z niskim IQ nie zostanie laureatem Nobla ani duszą towarzystwa bez względu na to kto go wychowa, bo wychowanie pozwala co najwyżej rozwinąć potencjał(bądź nie), a nie znaleźć tam gdzie go nie ma

Gość SzymonPe
Przystojny blondyn, oczy niebieskie, wzrost 185 cm. Iloraz powyżej 160 (na żywo dokładny), energiczny, zaradny. Optymista, dobry charakter. Posiadam już jedno dziecko. Honorowy krwiodawca (aktualne badania). Uwaga - grupa krwi A rh+ (tego wymagania nie spełniam). Zapraszam bestgen@dobrytata.pl

Gość gość
Dawca pomogę bezinteresownie zajść w ciążę, spełnię twoje marzenia; dawid713@o2.pl

Gość Pło

Ja pomagam na ślasku anonimowo bez zobowiązań jakich kolwiek 185cm 90 kg ciemno blond oczy zielone spokojny zdolny wrażliwy. Spotykam się na dni płodne az do skutku. Mail sexnowy33@wp.pl