Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezdzietna56576547476

Po co wam dzieci?

Polecane posty

Gość Bezdzietna56576547476

Proszę, nie naskakujcie na mnie w tym temacie. Pragnę tylko odpowiedzi na powyższe pytanie. Dzieci to odpowiedzialność, po porodzie piersi są obwisłe i można uprawiać tak zaje*istego sexu ja dotychczas, bo dziecko się obudzi. Takie maleństwo to jeszcze nie rozumie, ale jak np. 5 latek spyta się co robiliście, albo dojrzwające dziecko?

Gość fggggg
zaraz ciebie zjada za to pytanie, przecież w naszym kraju kobbieta jest po to aby rodzić, a po drugie te kobiety nie mają ochoty na pracę, bo trzeba niejednokrotnie dojeżdżać, wstawać o 5-6 godzinie, a siedżąc z dziećmi śpią do 7-8 godziny, go 10 łażą piżamie. Także dzieci maja lenie, które po chleb dla dzieci biegają do opieki społecznej.

Gość lepiej eh no
tez sie czasem zastanawiam po co niektórym dzieci. Nie mówi tu o osobach odpowiedzialnych, które sie na nie decydują. Ale własnie o takich, ktrzy nic nie mogą zapewnic dziecku. Ani nie maja mieszkania, ani oszczędnosci. Po co takie osoby decydują sie na dzieci, przecie one tylko cierpią przez was.

Gość jestem ciekawa jak
dzieci mają lenie hehe dobre Chyba tylko osoba która nie ma pojęcia ile trzeba się napracować przy małym dziecku może coś takiego napisać.

Gość lollllllllll
czemu do razu zjedzą? to normalne że na głupie pytanie daje się głupią odpowiedź jak np twoja :) ja chce dzieci bo posłuchałam "premiera pawlaka" i jak kiedyś będę miała małą emeryturę to podam dzieci o alimenty! mam też nadzieję że grupa naszej krwi będzie zgodna bo mogę kiedyś np nerki potrzebować to im wezmę! czytając bzdurne pytanie bzdurniejszej odpowiedzi nie mogłam wymyślić :)

fggggg Oj kochana mylisz się troszkę że dzieci mają kobirty, którym nie chce się pracować. Dla mnie posiadanie dziecka było NAJWIĘKSZYM marzeniem, które spełniło się ponad 1,5 roku temu. I wcale nie łażę do 10 w piżamie- tylko wstaje codziennie (oprócz eekendu) ok. godz. 6 najpierw po to aby zrobić mężowi zajebiste śniadanie, a potem ok 6:30 budzi się mój synuś i wstajemy razem, zjdamy śniadanie. Aaaaaa.... a potem idę do pracy kochana na całe 8 godzin, także do 16 nie ma mnie w domu, więc nie pierdziel proszę że dzieci mają ci, którym nie chce się pracować. A tak na maginesie do pracy wróciłam zaraz po uropie macierzyńskim- także bardzo proszę licz się trochę ze słowami...

Gość heheheheheheh
odpowiadam- żeby czuć ten ogrom miłości rozlewającej sie w sercu kiedy tylko na niego patrze, żeby miec sie o kogo troszczyc, z kim sie śmiac, żeby patrzec w jego oczy i widziec w nich siebie i mojego ukochanego, żeby czuc dume z jego malych i duzych osiągnieć, zeby po powrocie z pracy czuc stesknione łapki, widzieć szczery, wyrażający bezgraniczną miłośc i uwielbienie usmiech. żeby na wycieczce w parku patrząc na ukochanego i syna czuc, że jestem najszczesliwsza, najbardziej spelnioną na świecie kobietą. i żeby w każdy dzien po obudzeniu myslec, ile jeszcze wspaniałych chwil z moim dzieckiem mnie czeka, teraz, za 10 i za 30 lat. to rodzaj uczucia który nie zrozumie kobieta bezdzietna. Dodam, że po porodzie moje piersi tylko zyskaly, są jedrne i wieksze o roz- może to zasługa genów, może ćwiczeń do 8 m-ca własnie na biust i ramiona. w seksie nie odczułam absolutnie żadnych niedogodności. decyzja o dziecku była najlepsza decyzja jaka podjęlam w zyciu.

Gość nie rodze aby się nie męczyły
one biedne sie meczą rodząc dzieci po to aby emeryci mogli godnie żyć, aby oni jako rodzicie mieli darmowych parobków na starość. Także szkoda tych dzieci, bo już od czasu poczęcia są stworzeni z myślą o orce. I po co takie życie, jak człowiek żyje tylko po to aby orać.

Gość to co piszesz wiele mówi o...
...twoim domu rodzinnym! sama musiałaś czuć się bardzo samotna skoro teraz posiadanie dziecka rozpatrujesz li tylko z perspektywy BALASTU! podobnie wypowiedzi o wykorzystywaniu dzieci - po za tym o emeryturce i nerce nieźle mnie rozbawił! - jeżeli sama byłaś tak traktowana to hmm żyj sama dla siebie.

Owszem niektóre osoby nie nadają sie na rodziców, ale to najczęściej wpadki, tego tez nie rozumie jak mozna zaliczyc wpadke w tych czasach!? Ale znów z dzieckiem nnie jest tak jak piszesz:) To stereotyp:) Obraz naszych matek i babć:) Sex jest cudowny tak jak i przed, dziecko ma swój pokój wiec nie ma problemu:) Piersi? Hmm no to jeden minus:) Ale w sumie jak ktos ma duze to tak czy siak zadziała szybko grawitacja:D A wiesz co? Ja np czuje sie bardziej atrakcyjna po urodzeniu dziecka niz przed:) Czuje sie bardziej kobieca:) I widze ze inni to odczuwają:) Po urodzeniu dziecka zmienił mi sie metabolizm i jestem szczuplejsza niz za Panny:) Takze nie jest tak tragicznie:)

Bo niektórzy w pewnym momencie swojego życia nie chcą już żyć tylko dla siebie. Chcą obdażyć kogoś innego uczuciem, którego najwyraźniej nie rozumiesz. Po prostu życie tylko dla siebie przestaje wystarczać A dzieci to obowiązek i góóóóra pracy więc skąd pomysł, że tylko lenie się do tego garną?