Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona platynka

PYTANIE DO MĘŻCZYZN CO WOLICIE BRUNETKI BLONDYNKI?

Polecane posty

DŁUGO BO AZ 3 MIESIACE MI ZESZLO AZ ZESZLAM Z CZARNEGO KOLORU WLOSÓW NA PLATYNE TERAZ BĘDĄC BLONDYNKĄ ZAUWAZYLAM ŻE STRASZNIE MNIE ODMLODIL TEN KOLOR . Będąc brunetką byłam bardziej ponętna jak to ludzie znajomi komentowali a kogo bardziej oceniając tylko wygląd wolicie blondynki? brunetki ?

Gość robson3432
preferuje szatynki .

mam 165 wzrostu waże ok 55kg mialam piękne wlosy czarne do pasa pomalowalam na blond skruszyly sie mam platynowe blond bardzo ladny jasniutki ale kompletnie moja twarz zmizerniała jak nastolatka wyglądam a mam 24lata myślicie ze lepiej wrocic do czarnego ? pytam powaznie jesli ok 50 opini takich dzis znajde tu jutro pojde pomalowac na czarne mimo ze zebym przeszla na blond wydalam ok 450zl:(:(

Gość wkońcu mi się uda
pokaż fotki :classic_cool:

Gość Mam kurwiki w oczach
Blond włosy są bardzo ładne, ale nie takie platynowe. Chyba niemodne a do tego sztuczne.

Gość TylkoRiverIsland
jezu,kobieto. zalezy od osoby...zalezy w czym tobie jest ladniej. daj zdjecie twarzy w blondzie i w czarnych, bedzie latwiej doradzic. poza tym co zlego jest w wygladaniu jak nastolatka, majac 24? ja mam 22 i chcialabym miec swiezosc nastolatki ;)

za moment wstawie na jakis portal i pokaze zdjecie przed i po

zależy od rysów twarzy mi blond kompletnie nie pasuje bo mam rysy bardzo delikatne , nieostre w blondzie wyglądam bardzo mdło i pospolicie natomiast w ciemnych włosach mi bardzo ładnie i każdy to mówi , robię sie taka z pazurem podobnie inne kobiety jak maja ostre rysy twarzy to blond je łagodzi i robia sie młodsze a jak zrobią sobie ciemne to wygladaja staro zależy od twarzy

Gość 24latek.,.,.
Uwielbiam blondynki !!! A jak jeszcze mają kręcone włosy mmmmm marzenie. Brunetek jest pełno wszędzie, za to naturalna blondynka to jak perła pośród tych kobiet. Blondynki górą!!!! Mowa tutaj o blondynkach naturalnych ... platynki farbowane to marne podróbki naturalnych złotowłosych.

zalezy od rysów, ale teraz znowu farbowac... pewnie masz juz zniszczone wlosy, a jeszcze bardziej zniszczysz, moze zacznij od pasemek wracac powoli od ciemnego stopniowo.

tak to moje odrosty odrastaja strasznie może to glupie teraz od tego zdjecia w blond mija dzis miesiąc a ja mam prawie 5 cm odrostu szkoda bo fryzjerka mowila ze odrostu by nie malowala ale to moja decyzja czuje sie okropnie w jasnych a tak marzylam aby dojsc do jasnego koloru:(

ten blond wygląda nieprofesjonalnie , takie zażółcone, chyba tlenione jakąs płukanką nieładnie jako brunetka ładniejsza

Gość Monika223
zalezy w jakim kolorze Ci jest lepiej . mnie jest ladniej w blondzie ,ale nie platynowym tylko takim pszenicznym

wiem a robilam to w profesjonalnym salonie zaplacilam kupe kasy:( mowila ze ciezko jej bylo na ciemne wlosy tak bardzo ok są diwe osoby za ciemnymi jedna za jasnymi doradzajcie dalej bo jutro chce coś z tym robic

Gość Monika223
ale rysy twarzy mam łagodne wiec to nie zupełnie tak

moze zrob jakis jasny balejaz na tym, bo kolor jest bardzo sztuczny jak peruke, ladniejsze dla Ciebie bylyby moze jakies miodowe odcienie, bardziej naturalne.

Gość Monika223
w ciemnych Ci ładniej

Gość takajednapiegowata
ciasteczko czy to Ty?ogladam Twoje filmiki, bardzo je lubie! pozdrawiam

Gość 24latek.,.,.
No niestety koleżanko ale mimo tego co pisałem przed chwilą o blondynkach to przy takiej platynie o wiele lepiej wyglądasz jako brunetka.

Gość mroro
zdecydowanie w ciemnych 🖐️

Gość TylkoRiverIsland
Co za bzdura ;p w ciemnych niczym się nei wyróżniasz i wyglądasz bardzo przeciętnie. W blondzie też nie stajesz się nagle pięknością, ale zdecydowanie wolę cię jako jasnowłosą. Choc fakt, faktem, jest żółtawy odcień. Z czasem, z kolejnymi farbowaniami (już nei rozjaśnianiem) będzie dużo lepiej. Ja osobiście polecam farbę L'oreal odcień Viking.Kosztuje 32 zł, na Twoje włosy myślę, że trzeba będzie kupić dwa opakowania, choć nie ejstem pewna, bo L'oreal jest bardzo wydatny. W każdym razie gwarantuję, że ta farba pozbędzie się u Ciebie tej żółci. Jest OK, nie łam się, nie wracaj do ciemnych, jesteś wtedy jak 50% kobiet na mieście - bezpłciowa.

wg mnie nie warto na siłę robić z siebie sex bombe blond :O w ciemniejszych wyglądasz naturalnie i wiarygodnie i są inaczej zaczesane a ten blond jak peruka chełm , taki kiczowaty

Gość TylkoRiverIsland
Chociaż jak zobaczyłam to 2 w ciemnych, tam już jednak ładniej rzeczywiście w ciemnych...Ale miałaś inne włosy tam, kręcone, w prostych niekorzystnie

Gość kryptomanka
wracaj szybko do Ciemnych w blondzie wygladasz strasznie tandetnie, wybacz ale taka prawda :/ i blagam, zrob co s z brwiami :/ takie namalowane i cieniutkie wygladaja potwooornie!!!!!!!!!!