Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietadbajacaosiebie

faceci sa beznadziejni, wymagaja od kobiet seksapilu i wygladu a sami

Polecane posty

sie zapuszczaja!!!!!!!!!!!! przyklad mojego faceta! ja mam 24 lata on 33. chodze na silownie bo mam tendencje do tycia, wiec zeby utrzymac ladna sylwetke, chodzę na wykanczajace treningi, dbam o to, by od czasu do czasu kupic sobie cos ladnego, czasem zakladam szpilki, ogolnie lubie być zadbana. a moj narzeczony gdy go poznalam byl szczuplejszy, bardziej dbal o siebie! teraz rośnie mu brzuch i robi sie powoli otyły Mowil ze bedzie ze mna chodzil na silownie a ciagle slusze od jutra od jutra.. od poniedzialku i w kolko! Teraz zadzwonil do mnie ze zle sie czuje i ze chyba jest chory wiec nie zapisze sie jutro na silownie haha. zalosne. i do tego nie dba o ubior. ciagle te same buty, kurtka znoszona. a zarabia i to niezle. kiedys kupil sobie cos ladnego a teraz?/? i po co wymagacie od kobiet szczuplej sylwetki pieknych dlugich wlosow, paznokci- to wymaga czasu i pielegnacji. spojrzcie lepiej na siebie! faceci to fleje.

moze postaraj sie wzbudzic w nim zazdrosc, jak sie poczuje zagrozony to wreszcie sie wezmie za siebie z obawy, ze moze stracic taka fajna dziewczyne

taaak.. tylko jak to zrobic? nie moge ogladac sie za innymi, bo go zranie i sie obrazi ; ] czasem smiechem zartem dotykam jego brzucha i mowie " to idziesz ze mna na silownie, brzuszek rosnie...." ale chodze 2 tygodnie sama, mimo ze razem mielismy zaczac chodzic. robi sie coraz mniej atrakcyjny !

nie mowie, zeby bezczelnie sie obracac na ulicy, ale mozesz np dac mu do zrozumienia, ze np ten i ten pan jest wysportowany, przystojny, modnie ubrany, ze ci sie podoba lub po prostu w jego obecnosci sobie pogadac z jakims przystojnym facetem i powiedziec mu komplement, ale oczywiscie wszystko z umiarem.

czesto mu mowilam " nie masz porządnych ubrań. ja jestem elegancką kobietą i przy mnie nie możesz wyglądac byle jak..." - w sensie ze na wesele garnitur, na swieta jakas elegancka kurtka i buty ( nie wymagam bog wie czego) a on " ze ty wydajesz tyle pieniedzy na ubrania to nie oznacza ze ja bede wszystkie wydawal na ciuchy" ; ] tyle ze on nie ma eleganckich butów, eleganckiej kurtki na wiosne, wszystko sportowe i znoszone.

aha.. i jak jest jakas uroczystosc to on sie upiera ze zamiast garnituru zalozy jeansy i koszule i bedzie ok. rece zalamuje !!! wiem ze lepiej ubrac sie za elegancko niz za sportowo :/

Gość Gosc
Kto się zapuszcza, to się zapuszcza, mój nie, ale rzeczywiście większość facetów w PL nie wygląda zachęcająco.

wlasnie,moze to chodzi o wiek????????/ moj ma 33 lata i ma juz slabszy metabolizm a wcina po pracy (przychodzi o 22) czekolady, ciastka, chipsy a nie chodzi na silownie. ja chodze jem normalnie ale chudne bo mam wysilek fizyczny. i wiem ze chlopcy/ faceci w wieku 20-28,29 dbaja o siebie ale po 30 juz to kiepsko wyglada