Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wie i podpowie

Wyjazd nad morze.Co zabrać ze sobą?

Polecane posty

Gość kto wie i podpowie

Niby głupie pytanie , bo wiadomo, ale nigdy nie byłam o tej porze roku nad morzem.Nie wiem czy mam zabrać kurtki jeszcze zimowe czy wiosenne.Jakieś przeciwwiatrowe, ale nie mogę znaleźć nic takiego na allegro.Z domu idę wyrwę dopiero w środę, żeby pojechać do sklepu. Macie jakies wskazówki?

popatrz na pogodę długoterminową , popatrz na na strony z kamerami w miejscowościach nadmorskich - zobaczysz jak ludzie chodzą ubrani . Ja obstawiałabym raczej cieplejsze ubrania , szczególnie jeśli masz zamiar spacerwoać nad morzem .

Gość kto wie i podpowie
No własnie patrzyłam i ma być ciepło, ale w niektóre dni wietrznie. Też mi się wydaję, że nie ma co szaleć z wiosennymi ciuchami, ale tez nie chcę przegrzać maluchów.zwłaszcza, że oboje świeżo po chorobie.jedno ma 4 lata drugie ma 8 miesięcy. O siebie się nie pytam, bo sobie radę dam;) A wyjazd w ten piątek , na tydzień.

ja bym sie nastawila raczej na bardziej zimowe ciuchy-marzec to jeszcze nie taka wiosna, zeby latac lekko ubranym:) a kurteczki z windstoperem sa na pewno w Decathlonie, z tym ze nie jestem pewna takich małych rozmiarów :)

Gość niestetyszczera
płetwy i gitare a no i whisky

Gość kto wie i podpowie
fajnie, że mi przypomniałaś o tych kurtkach z Decathlonu.Sprawdzę na ichniej stronce. Wyjdzie na to, że wezmę sporo rzeczy i na taką i na taką pogodę. Nie ma co się zastanawiać. A gitarę i whisky to w innych okolicznościach :P

Gość panna annna
a życie nad morzem różni sie od tego we Wrocławiu np?potrzebujesz specjalnych rzeczy.To jak ktoś mieszka nad bałtykiem to co nosi? przestań dumać o niczym i weź to w czym dzieci chodzą codziennie

Gość kto wie i podpowie
A czemu akurat we Wrocławiu?

Gość panna annna
jezu:o no to nie we Wrocławiu w Pierdziszowie Górnym.Taki przykład podałam

Gość w Trójmiescie teraz
w Trójmiescie teraz non stop wieje i jest ciemno i pochmurno, wiatr jest taki że ie idzie ustać na nogach , do tego zimno , ja wyszlam raz w lżejszej kurtce i szybko wróciłam do kożuszka taka piździekewa, wczoraj w w nocy w ogóle nie szło spać taka wiuchura

Gość kto wie i podpowie
Tu nie ma co jezuzować.Po prostu zbieżność nicka i miasta.To Tyle w temacie.