Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Immolation

Brak ruchow w 29 tygodniu ciązy! ;(

Polecane posty

Moje drogie, błagam poradźcie mi co mam robić. Jestem aktualnie w 28 tygodniu ciązy ale juz lada moment bede w 29 tygodniu. Od 3 dni moje dziecko rusza sie bardzo znikomo, a dzisiaj w ogole. Probowalam wszystkiego: leżałam na lewym boku, jadłam słodkie, piłam słodkie, masowalam brzuch, rozmawialam do brzucha, delikatnie pukałam, puszczałam muzyke, swiecilam latarką.... i NIC;( Jestem strasznie zestresowana i nie wiem co robić. Moj partner uspokaja mnie zeby poczekac do jutra i jesli dalej sie nie bedzie ruszac to wtedy jechac do szpitala. Ja najchetniej pojechalabym juz teraz. Nie wiem co robic, boje sie ze cos jest nie tak bo to jednak ciąża zaawansowana. Błagam, POMÓŻCIE MI ;( ;( ;(

Gość lfmb[wojmt[;
ja na twoim miejscu pojechałabym na izbę przyjęć najbliższego szpitala i powiedziała od kiedy nie czuję ruchów.Tu nie ma na co czekać!

Gość oliwka31
Zasuwaj do szpitala dziewczyno!

Gość aleee
jedź do szpitala, zrobią ci ktg i jak będzie wszystko ok to zaraz wrócisz do domu. ja bym nie ryzykowała, jak mnie coś niepokoiło to od razu jechałam. Jesli jest coś nie tak, a nie pojedziesz będziesz tego do końca życia żałowała.

Wlasnie zaczelo sie ruszac. Doslownie ze 3 minuty temu... Ale jakos tak delikatnie. We wtorek mam wizyte w szpitalu bo beda mi robic badania na cukrzycę ciązową. Wiec teraz sie zastanawiam... bo zaczelo kopac wiec moze sie jednak wstrzymam do wtorku?

Gość fgdddd4dd543
To że nie czujesz ruchu w pewnych momentach nie znaczy że się nie rusza... Tylko może właśnie tak delikatnie..