Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylek wiosną

jaki wkłałd do spacerówki emmaljunga

Polecane posty

Gość motylek wiosną

Pytanie jak w temacie, chyba nie ma wkładu do tej spacerówki, chodzi mi taki na lato, kiedyś była poduszka o nazwie minimizer, ale teraz już nie produkują. Niestety spacerówka emmaljungi ma twarde oparcie, w dodatku sztucznie, dziecko się zapoci latem jak nie dam jakiejś osłony pod plecki. Czy wiecie może jakie wkłady z innych wozków pasują do spacerówki emmaljunga. Z moich obserwacji wynika, że wkład z maclarena, ale nie widziałam na żywo. Proszę po porady.

Gość bugabbboooooo
Beznadziejny wozek :/ spacerowka ma byc mala i zwinna.ten wyglada jak jakies tanie tako.jest wielka i nawet kola nie sa skretne.

Gość motylek wiosną
Nam wózek akurat odpowiada, ale moje pytanie nie dotyczyło opini wózka.

Gość a w ciagu dnia je duzo?
po co ci wklad sie zastanawiam?ja mam ten wozek i niczego tam nie wkladam.wozek jest dobrze wyprofilowany.pozatym jezdzimy w ciepłe kraje i nigdy jakos mały sie nie zapocil,a mamy granat,kolor w ktorym podobno powienien sie pocis.bzdura jakas.

Gość Ja używam teraz zimą owczej
W Emmach tkaniny przepuszczają powietrze. Ja jeszcze używam gondoli, ale nie mam zamiaru kłaść żadnych wkładów na siedzisko. Jeśli chcesz możesz kupić oryginalny minimizer (są nadal produkowane; nie wiem skąd masz te informacje) lub jakiejkolwiek innej marki byle by miał 5-punktowe otwory na pasy, albo śpiworek z całkowicie odpinanym przednim pokrowcem (oryginalny albo jakiejkolwiek firmy). Wszystkie wkładki i śpiworki pasują tak naprawdę do wszystkich standardowych wózków (poza tymi przekombinowanymi typu Stokke itp.).

Gość jak juz tak bardzo ci zalezy
to te z teutonii beda idealnie wspolgraly z emmaljunga, bo sa zblizone stylistycznie.