Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drjhe5ye4yrh

Założyłem konto na Sympatii bo myślałem że to w końcu będzie to i co ??

Polecane posty

Gość drjhe5ye4yrh

Założyłem konto na sympatii bo jestem samotny i szukam dziewczyny na stałe.Wszystko było by fajnie gdyby nie to że co napiszę do dziewczyny to nie wierzą że ja to ja.Dostaję wiadomość typu "Wszystko fajnie ale mógłbyś dać swoje zdjęcie" Piszę że to moja fotka to większość nie wierzy.Wiem że jestem przystojnym brunetem i do tego wysokim i fotogenicznym chłopakiem przez co większość dziewczyn myśli że to jakaś ściema że zagaduje do nich taki chłopak.To co muszę być brzydki żeby mieć tam konto ? Nie rozumiem, tyle dziewczyn jest samotnych i szukają drugiej połówki to jak napiszę to słyszę że zdjęcie nie moje no bo co taki super chłopak robi na tym portalu.

Gość OOOLEEEEEKKKK
Hahahahaha miałem dokładnie tak samo :D

Gość onaa221a
niestety,przystojni chłopcy mają zawsze mizerne siusiaki

Gość drjhe5ye4yrh
A jak dokładnie miałeś ? U mnie jest tak że większość dziewczyn myśli że to ściema, że jak zagaduje do nich taki chłopak to ja to nie ja i zdjęcie mam jakiegoś modela z netu i tak dalej a to przecież ja jestem i nie moja wina że nie jestem brzydki.

Jesteś zdesperowany? Człowieku, skoro jesteś taki przystojny to z łatwością powinieneś znaleźć sobie dziewczyne a nie ślęczeć na Sympatii. ;]

Gość drjhe5ye4yrh
onaa221a masz złe dane :) mój ma 19 cm :)

Gość drjhe5ye4yrh
A możesz mi powiedzieć jak ? Nie mam czasu na imprezowanie, dyskoteki i inne pierdoły.Zwyczajnie nie mam czasu żeby towarzysko się rozerwać i poznać jakąś fajną dziewczynę dlatego jestem na Sympatii.

Gość onaa221a
19 cm to mizerny, moze sluzyc tylko do sikania bo kobiecie nie sprawisz nim przyjemności

a nie używałes photoshopa? moje dośw z sympatii - przystojni wymuskani okazywali sie niscy albo pryszczaci (no tak czarno białe foty :O ) a zwykli przeciętni na fotkach byli nieprzeciętni w realu :)

Gość Kaa s ia
Autorze większość dziewczyn boi się fajnych chłopaków a to dlatego że boją się że taki to będzie zdradzał i w ogóle :)

Gość drjhe5ye4yrh
Nigdy nie używałem photshopu, mam jedną fotkę w dodatku z bliska gdzie widać dokładnie całą moją twarz aż do pasa.

Taką masz absorbującą pracę? Na dyskotekach się nie poznaje kobiet :)

krikri "Jesteś zdesperowany? Człowieku, skoro jesteś taki przystojny to z łatwością powinieneś znaleźć sobie dziewczyne a nie ślęczeć na Sympatii. ;]" Hehe a od kiedy uroda jest gwarancją powodzenia u dziewczyn? Może być śliczny jak z obrazka, ale głupi jak but albo po prostu nudny, więc normalnej dziewczyny nie może znaleźć ;-) Dziewczyny wolą przeciętego fizycznie faceta o błyskotliwym umyśle niż super przystojnego buraka, taka prawda.

Gość wymieniałam 2 miesiące temu
podaj link do swojej strony, zaraz ocenimy czy taki jesteś przystojny ;)

Gość drjhe5ye4yrh
Pracuję w terenie praktycznie od rana do wieczora bo mam swoją działalność i zarabiam na siebie.W takim razie jeśli nie na imprezach, dyskotekach, nie przez znajomych to gdzie poznać dziewczynę ? Chyba nie na ulicy ?

Fioletowa żaba- Tak, zgodzę się, jeśli dodasz do tego co napisałaś 'normalne, inteligentne dziewczyny'. A dziewczyny rodem z Playboya, z platyną na głowie i przeciągiem w głowie wybiorą głupawego przystojniaka, bo to 'prestiż' bo inne tlenione koleżanki będą miały czego zazdrościć :-)

Gość drjhe5ye4yrh
Pracuję w terenie praktycznie od rana do wieczora bo mam swoją działalność i zarabiam na siebie.W takim razie jeśli nie na imprezach, dyskotekach, nie przez znajomych to gdzie poznać dziewczynę ? Chyba nie na ulicy ? Aha i nie jestem żadnym burakiem, niedorajdą i ciepłą kluchą więc nie rozkręcajcie się za daleko tylko doradźcie coś :)

Fioletowa żaba- Tak, zgodzę się, jeśli dodasz do tego co napisałaś 'normalne, inteligentne dziewczyny'. A dziewczyny rodem z Playboya, z platyną na głowie i przeciągiem w głowie wybiorą głupawego przystojniaka, bo to 'prestiż' bo inne tlenione koleżanki będą miały czego zazdrościć :-)

Gość trhreher55t
daj tu tą swoja fotkę to ocenimy, co z nią nie tak. poza tym jak chcesz poznać dziewczynę i rzeczywiście masz taki problem, to daj fotkę jakąś kiepściejszą, gdzie cię słąbo wodać albo coś. będzie miała dziewczyna miłe zaskoczenie w realu a ty będziesz miał pewność że nie poleciała na wygląd :-)

A dlaczego nie na ulicy? :O Widać polscy męzczyzni są bardziej tchórzliwi niż 160 centymetrowe kebaby :( przykre...

Dokładnie, przez znajomych jak najbardziej przynajmniej będziesz wiedział 'co bierzesz'. Poznanie na ulicy dość ryzykowne, możesz trafić na pięć męzatek lub z związku i na jedną wolną.

krikri Przecież tylko o normalnych i inteligentnych mówimy, raczej niższych standardów tutaj nie rozpatrujemy :D Jak że mam malutkie doświadczenie na Sympatii, to mogę powiedzieć, że normalną i inteligentną dziewczynę :) najbardziej odstraszają mężczyźni którzy: - dodają zdjęcia, na których wyglądają jak modele lub są wy rozbierani - to jakieś leczenie kompleksów czy co? - głupio zagadują, w stylu: cześć co słychać, ładna jesteś, skąd taki nick (grrr, praktycznie każda wiadomość w moim przypadku była w takim stylu, bo miałam śmieszny nick), zero inwencji twórczej i wrażenie spamowania każdej kobiety, która w miarę ładnie wygląda W związku z tym, zakładając, że autor został nagrodzony nie tylko urodą, ale i sprawnym umysłem, proponuję wstawić normalną, trochę niewyraźną fotkę. Tak, żeby było widać, że nie jesteś pasztetem, ale też że uroda nie jest tylko jedynym Twoim atutem. Następnie pisząc do dziewczyn rób ostrą selekcję, wybieraj te z wyższym wykształceniem i inteligentną twarzą, normalnymi fotkami (bez dziubków, zdjęć do lustra i wystawionych cycków). Pisz rzeczy skierowane bezpośrednio do danej dziewczyny, najlepiej coś dowcipnego zahaczającego o jej profil. I obserwuj reakcję, już po pierwszym mailach można wyczuć, czy ktoś jest w ogóle wart zachodu. No i nie zapominaj o realu, mimo wszystko w ten sposób lepiej kogoś poznać, więc wychodź do ludzi a nie siedź tylko w domu!

Gość justynakolok
kolego a skąd jestes??