Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znerwicowana i glupia

Mam chyba nerwice. Dziś rano obraziłam kobiete przez telefon zamawiając taksowke

Polecane posty

Gość znerwicowana i glupia

czekalam na przystanku , tłumaczyłam ze czekam na ulicy X , przystanek autobusowy w kierunku centrum , obok biurowca firmy Y. Nie zrozumiala, wkurwilam sie i jej nabluzgałam :( Od kilku miesięcy mam tak coraz czesciej ,wszystko mnie wyprowadza z rownowagi. Tydzien temu obraziłam kolezanke bo nie miala dla mnie czasu , nie odzywa sie ... Strace wszystkich znajomych i wywalą mnie z pracy (tam tez jestem arogancka:O)

Gość 100 lat :))))))
CANDIDA I INNE PASOZYTY KILKA OBJAWOW skłonność do przeziębień, zapaleń gardła i angin, suchy kaszel, częste zapalenie oskrzeli, przewlekły nieżyt zatok obocznych nosa nawracające zapalenie pęcherza moczowego, zapalenie pochwy, dolegliwości ze strony podbrzusza u kobiet, zapalenie jajników, przewlekłe upławy, wyprysk w okolicy odbytu, swędząca i piekąca wysypka, sączące się krosty w okolicy odbytu, zakażenie układu moczowego u mężczyzn: zapalenie gruczołu krokowego, zaburzenia potencji, zapalenie cewki moczowej, niepłodność, prostata, pleśniawka jamy ustnej nasilenie objawów zespołu napięcia przedmiesiączkowego (PMS) wysypki skórne i trądzik alergie: pokarmowe, na kurz, pleśnie i środki chemiczne używane w gospodarstwie domowym, bóle głowy, migreny, bóle mięśni, grzybica paznokci, łuszczyca, bóle reumatyczne Niezdiagnozowana i nieleczona grzybica ogólnoustrojowa doprowadza do zatrucia organizmu toksynami swojej przemiany materii zatruwając nasz organizm i powodując: zaburzenia koncentracji i skupienia uwagi nienadążanie za tokiem myślenia naszych rozmówców roztargnienie i zapominalskość niczym nie uzasadniona złość agresja w stosunku do otoczenia trudność w zapamiętywaniu i zaniki pamięci bezsenność koszmary nocne chrapanie i zaburzenia w oddychaniu (bezdech) głęboka depresja i myśli samobójcze stany lękowe i nerwowość fobie http://www.nerwica.com/nie-widz-wyj-cia-z-sytuacji-prosz-niech-mi-kto-pomo-e-t18030.html

Gość a dla mnie to wynika
z kompleksów i niedowartościowania. Jesteś arogancka bo pod tym "sztucznym" zachowaniem kryje się malukta zagubiona dziewczynka.

Gość lek
zażywaj magnez, nasze serce i nerwy potrzebuja magnezu, dlatego tak chętnie sięgamy po czekoladę w stresie, przed okresem Ci bardzo pomoże, wyciszysz się zobaczysz, marsz do apteki :)