Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem0000

99% facetów mi się nie podoba dlatego jestem samotna

Polecane posty

Gość nie rozumiem0000

powiecie pewnie ze nie wygląd jest najwazniejszy..dla mnie jest , od zawsze byl - nie potrafie tego wyjasnic , mam okreslony typ urody ,wychowalam sie na amerykańskich komediach romantycznych i kolorowych pisemkach. Prawie nikt mi sie nie podoba , jestem załamana , miałam swój ideal.... ale zdradzał mnie... I to jest najgorsze ze ci przystojniacy ktorzy tak mi sie podobają korzystają ile wlezie z innymi albo wolą panów :O Nic tylko sie zastrzelic 😭

Gość algezetyyte
tez tak mam, tylko ze mam prawie 40stke i.... panowie w moim wieku to dopiero kicha!!! zmien to bo bedziesz sama tak jak ja. Z doswiadczenia wiem na dodatek ze wiekszosc ciach to dupki niezmierzone....

Gość hvnvnmcmcmcc
znajdz sobie jakąs pokrake zeby dorzucal sie do rachunków , gotowal , męża/parneta kogo tam chcesz a na boku bedziesz spotykala sie z tymi ''fajnymi'' ;) To najlepsze wyjscie bo wykonczysz sie :D

Gość a ja mam tak ze tez
wiekszosc facetow mi sie nie podoba.ale nie ma jakiegos sprecyzowanego typu.facet nie musi bys super przystojny.musi miec to cos i dla mnie wiekszosc nie ma tego czegos:-( tez mi grozi samotnosc a wlasciwie juz jestem stara panna bo mam 35 lat.najbardziej to mi zal tego ze nie bede miec dziecka:-(

Gość pik pik piiikkkZ
Zrob sobie z jakims przypadkowo poznanym ;) upewnij sie ze nie jest chory na hiv, i inne choroby ZROB TO i skasuj numer telefonu :) Ja jestem samotną matką i jestem bardzo szczesliwa :) Faceta nigdy nie potrzebowalam.