Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj chlopak- ojciec

mojemu chlopakowi urodzilo sie dziecko ;(

Polecane posty

Hehe, pewnie przez telefon się rozstaliście. Aleź mądrze :-)

Gość moj chlopak- ojciec
nie, był u mnie. rozmawialiśmy na spokojnie. powiedziałam mu że dziecko potrzebuje matki i ojca i że lepiej będzie jak nie będziemy się już spotykać.

Gość Amatorka porządnego makijażu
no szok :) normalnie zachowałaś się porządnie. Brawo.

Gość ludzie to jednak mają
no prosze:0 rozstanie zajęło Ci 20 minut a napisanie pierwszego postu pewnie ze 30 ;)

Gość moj chlopak- ojciec
ta ciekawe ile tobie by zajelo. ona zrzekła się praw... chce zostawić to dziecko w szpitalu. chyba ma depresje.

ale to ty sie dopiero teraz zorientowalas? przeciez mialas duzo czasu by sobie to jakos przemyslec, ulozyc, pogadac z facetem

Gość krakowiakoweko
napisz po ile macie lat? ona, on i Ty? Co na to wszystko rodzice tej dziewczyny i Twojego chłopaka? w sumie, jak ona zrzeknie sie takiej maluszki to mała ma szansę na adopcję i dobre zycie. To zawsze jest trudne niebąź w gorącej wodzie kąpana , zobacz jakie decyzje zapadają , jakie bardzo są ważne a Ty wyskakujesz ze swoja zazdrością- słabo to wygląda

Gość moj chlopak- ojciec
ja nie jestem zazdrosna. ja 22, on 24 , ona 21... wczoraj dzwonil damian, ze karolina nie chce tego dziecka bo nie chce miec z nim nic wspolnego, bo jest za mloda na dziecko itp, byl wczoraj, plakal zebym wrocila, ze mnie kocha, ze chce byc ze mna....

Gość lek
Niedojrzali ludzie , czy ty wiesz jak ona się czuła będąc sama przez całą ciązę , wiesz jakie myśli nią targały? Nie dziw się ,że ona teraz chce , nie chce, myśle ,że bardziej chce go ukarac, a Ty bądz rozsądna , odejdz.Kobietą podczas ciązy rządzą hormony, masz 10000 myśli na minutę , współczuję tej dziewczynie bardzo , bo podczas ciązy , był jej bardzo potrzebny jej facet, dla równowagi, aby pocieszyc, aby wspólnie to przeżywac !!!! A ten co ??? Latał sobie. A teraz wyobraz sobie taka sytuację , Ty jestes z nim w ciązy a on lata sobie do innej jakbys się czuła???? Pamiętaj Ty od tej pory zawsze będziesz tą 2 , będziesz zazdrosna o dziecko, o ten czas, który on będzie im poświęcał , dziecko chore, przedszkole , wybór szkoły itd. Od teraz zawsze będziesz na drugim miejścu, oni byc może się dogadają , spróbują stworzyc maleństwu dom. A Ty jestes jeszcze bardzo młoda, znajdziesz kogos bez zobowiązan, jeszcze los się uśmiechnie . Takie moje zdanie , jestem żona, mamą :)