Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BindaL.

wiecie czego bym pragnął? żeby wszystkie kobiety które..

Polecane posty

Gość BindaL.

patrzą na wzrost facetów i szukają TYLKO takich którzy mają więcej niż 180, a reszte olewają, aby w przyszłości miały syna, który.. będzie po prostu niski, aby miał tak 170-175 i przez to aby żadna dziewczyna go nie chciała i aby te matki cierpiały, że ich syn jest samotny przez wzrost szczerze Z CAŁEGO SERCA życze tego wszystkim kobietom, które patrzą tak bardzo na wzrost [cześć]

Gość tego jeszcze nie wiesz
175 to przeciez nie tragedia dla faceta. Kiedyś kochałam pewnego chłopaka o takim wzroście, szalałam za nim 3 lata (bo tyle byliśmy razem), nawet się zaręczyliśmy. Do ślubu jednak nie doszło, ponieważ zostawił mnie dla jakiejś nastolatki, która go po pół roku olała.

czemu tak mowisz moja corka jest zakochana w chlopaku 1,70 a ona ma 1,72 on tez ja kocha do szalenstwa wzrost im nie przeszkadza

Jest dużo kobiet, które preferują niski wzrost u mężczyzny:) I dużo takich, dla których wzrost jest sprawą drugorzędną... Chłopak za którym szalałam kiedyś był ode mnie niższy o pół głowy. Niestety, nie chciał mnie:)

Gość BindaL.
tak tak.. na necie wszystkie mówią, że 170-175cm u faceta to nie tragedia, szkoda tylko, że w realu jest zupełnie inaczej ja mam 173cm i nigdy nie miałem kobiety i to nie jest tak, że jestem jakiś zjebany i dlatego.. nie, ponieważ ogólnie jestem bardzo lubianą osobą, mam sporo koleżanek, z facetami też nie mam problemu aby nawiązać gadkę.. to samo paru moich znajomych, którzy są mniej więcej mojego wzrostu, dziwnym trafem nikt z nich również nie miał nigdy kobiety, natomiast wszyscy moi znajomi we wzroście 185-190, co chwila kogoś mają.. to ciekawe i nie piszcie mi prosze o charakterze.. tu chodzi po prostu o wygląd

Gość kowalenvcyjna44343
moj ma 175 i jest o.k ;) ja mam 1.60 po za tym brzydze sie dlugimi patykami^^

Gość jakies wyjscie z tej sytuacji
jak dla mnie facet 185 0- 190 to monstru, jeszcze do tego są chudzi i kręgosłupy mają zniszczone i grozi im wczesna osteoporoza

Gość kowalenvcyjna44343
mi sie nie podobaja taki parowki dlugie ;/ tylko nogi bym ich widziala :P zalezy wi jakim towarzystwie sie krecisz .

Gość dknwpodn
175 to dobry wzrost na faceta sama mam 165 i dla mnie idealnie mialam chlopaka 172 cm masz zjebany charakter i to twoj problem a nie normalny wzrost

Gość nie chce mi sie was czytacccc
to ciekawe dlaczego wszystkie kobiety , które opisują 'swoj ideał' to pierwsza cecha jaką mówią to "wysoki... "

Gość foxfox8
Z tego co widze to tacy faceci po prostu mają jeszcze niższe od siebie dziewczyny, takie filigranowe.

/// masz zj**any charakter i to twoj problem a nie normalny wzrost /// a więc wszyscy niscy faceci mają zjebany charakter? bo 80% niskich jest samotna potwierdzone ankietami

/// zalezy wi jakim towarzystwie sie krecisz . /// każda atrakcyjna kobieta chce wysokiego faceta

Gość dknwpodn
CHCE ZOBACZYC TE BADANIA! z tymi ankietami

Gość mieso i ziamniory na obiad
Prawda jest taka, że każda atrakcyjna fizycznie kobieta chce wysokiego faceta z kolei, te które tutaj usilnie pisza, że wolą niższych itp to tak naprawde pasztety, które wiedzą, że nie mają szans na żadnego przystojniaczka dlatego biorą byle co - czytaj: sfrustrowanych kurdupli

Gość dknwpodn
ach no tak:D wy chcecie modelek a one dosc wysokie pow 180 cm wiec daja wam kosza:( a potem jeki na necie

prosze bardzo: Według badań przeprowadzonych na Uniwersytecie Warszawskim przez grupę studentów 5 roku socjologii wynika, że w porywach do 80% mężczyzn w wzroście 170-175 jest samotna. Największy procent mężczyzn będących w stałych lub tymczasowych związkach przypadła dla osób mających 185-189cm, jest ich aż 75%. Jak widzimy stare powiedzenie, że kobiety potrzebują dużych i silnych facetów jest cały czas w modzie, ale mamy nadzieję, że wzrost to nie jedyne kryterium, którym posługują się kobiety w wyborze samca.

Gość ktomawiedziectenwie.
/// ach no tak wy chcecie modelek a one dosc wysokie pow 180 cm /// nikt nie chce modelek... może być kobieta, która ma 165cm, byle była ładna- ale niestety takie już mają duży wybór i nigdy nie wybiorą niskiego, no chyba, że jest bardzo bogaty

Gość kobieta ladyy
Moj facet ma 174:)

Gość dknwpodn
a teraz adres strony internetowej z ktorej brales te brednie

Gość dknwpodn
wy chcecie ladnych ladne chca bogatych i wysokich-i co? kazdy czegos chce po prostu inne priorytety

Gość aaaaaaarwena
kurwa a faceci moga pierdolic kobietom ze stara (20lat), brzydka, gruba i chuj wie co jeszcze a sami to juz mendza jak sie ich odrzuca gin kurduplu 🖐️

/// k**wa a faceci moga pie**olic kobietom ze stara (20lat), brzydka, gruba i ch*j wie co jeszcze /// ale o czym ty pierdolisz idiotko i co ty porównujesz? stara , 20 lat? ee?? dobrze sie czujesz? brzydka? no to chyba logiczne, że nikt nie chce brzydala :O gruba- to samo.. logiczne, że nikt nie chce zaniedbanego grubasa.. a wzrost faceta to jest coś na co FACET NIE MA WPŁYWU czaisz różnice mendo jebana?

Gość dknwpodn
i ze paszczet;p

Gość aaaaaaarwena
pizdzielcu pochujaly pisze przeciez ze to ze dziewczyna jest tak samo gruba i brzydka jak i stara 🖐️ gin kurduplu z karlowatymi genami, nie bedziesz tej planety zasmiecal swoim wadliwym nasieniem 🖐️

Gość dknwpodn
na bycie brzydka tez sie nie ma wplywu(geny) na bycie gruba ma sie wplyw

aaarewna, naucz sie pisac poprawnie bo za chuja nie wiadomo o co ci chodzi pierdolony pasztecie

Gość ;lmwovn
175 to dobry wzrost dla faceta autor usprawiedliwia samotnosc wzrostem a nie beznadziejnoscia charakteru