Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czikibombaaa

Ciążą przed 25 r.ż.

Polecane posty

Gość Czikibombaaa

Sama jestm w podobnym wieku i nie wyobrażam sobie dziecka teraz. A w około mnie epidemia ciężarnych 20-24 latek.

Gość ytysdgxyyyxxx
i co w zwiazku z tym? sama mam 23 lata i jestem w ciazy

Gość polkaopolka239
ty sobie nie wyobrazasz ale inne kobiety chca miec dzieci, ale po co o tym piszesz? :O

nie wyobrazasz sobie ,bo nie jestes na tyle dojrzala, ale zrozum ze sa osoby ktore choc mlodsze od ciebie sa dojrzalsze, a tak w ogole to wiek 20 o 27lata to najlepszy wiek na bycie matka

Gość Siq
Ja jestem studentką dzienną, może faktycznie troszkę wychowaną pod kloszem i czuję, że w wieku 22 lat nie dorosłam do posiadania dziecka. Rozumiem autorkę. Ja również czuję, że jestem pod presją, bo koleżanki wychodzą za mąż, zachodzą w ciążę i mają poukładane życie. Ciąża to sprawa indywidualna. Nie można generalizować.

Gość htfyt6ut6
Tja, te siksy nie są dojrzalsze od nikogo tylko po prostu nie mają pomysłu na życie i na siebie, albo się na studia dzienne nie dostały, ewentualnie wpadły i nie wyobrażają sobie usunięcia życia napoczętego ;] To główne powody rodzenia przez siksy.

Gość ikonka z łindołsa
"htfyt6ut6 Tja, te siksy nie są dojrzalsze od nikogo tylko po prostu nie mają pomysłu na życie i na siebie, albo się na studia dzienne nie dostały, ewentualnie wpadły i nie wyobrażają sobie usunięcia życia napoczętego ;] To główne powody rodzenia przez siksy. " Bardzo, bardzo brzydko napisałaś :)

Gość htfyt6ut6
Ale samą prawdę Ikona, samą prawdę. :P

Gość Smmmmmmmmmog
Sama mam 24 lata i nie wyobrażam sobie siebie teraz w roli matki. Lubię dzieci ale jakoś cieszy mnie ten czas tylko we dwoje z partnerem . Z mojego otoczenia jest sporo rówieśnic w ciaży ale wiekszosc nie czarujmy się z wpadki. Osobiście znam tylko3 dziewczyny , które planowały ciażę i była tonaprawdę dojrzała i odpowiedzalna decyzja. Choć przyznam, że mam teraz dwie znajome w ciązy i często szperam w necie jak rozwijaja sie ich dzieci, jakie one powinny mieć objawy. Ale to raczej z ciekawości niż chęci posiadania dziecka