Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna taka jednaaa

bol po poronieniu

Polecane posty

Poronilam w 4 miesiacu, na poczatku grudnia zeszlego roku. Do dzis boli w srodku, ciezko mi jest bardzo. Patrzenie na inne dzieci, sluchanie o innych ciazach to dla mnie niesamowity bol. Moja kuzynka jest w ciazy i moi tesciowe maja ciagle pretensje czemu nie jedziemy ich odwiedzic. (W naszej rodzinie wszysycy sa bardzo blisko). Nie rozumieja, ze mnie nadal boli tylko powtarzaja, ze juz czas abym sie otrzasnela i dalej zyla normalnie, mowia, ze juz pora wrocic do normalnosci. Maz mi to samo powtarza. Jestem zla, w sumie ostatnio na nich wszystkich a najbardziej na meza, ze mnie nie rozumie i ze ta strata tak latwo mu przeszla. Nie wiem, mam ochote zadzwonic do tesciow i im wykrzyczec, ze maja nie ingerowac w moj stan i moje uczucia. Poza tym mam odczucie, ze to oni wlasnie tak meza nastawiaja na moj stan, predzej tak nie reagowal, tylko ostatnio jak z nimi wiecej na ten temat rozmawial. Tylko dzwoniac, nie chce sie poczuc jak idiotka. Sama nie wiem co robic...

Gość biedna..... nie smuć
rozumiem cię co czujesz... bo ja też poroniłam na bank to teściowie są tego winni że maż cie nie rozumie tak samo było u mnie. Musisz im powiedzieć że nie mają prawa ci mówić co masz robić i gdzie masz jechać a gdzie nie jesli sobie pozwolisz na te gatki to będziesz miała jeszcze gorzej bo będą czuli że mają nad tobą przewagę jeżeli im ulegniesz

dzieki za odpowiedz i zrozumienie wiem, wiem, ze powinnam im powiedziec, i musze tak zrobic, tylko najbardziej denerwuje mnie maz, ktory nie rozumie bolu po poronieniu zony i jest tak latwo wplywowy, na to co mowia jego rodzice. Nigdy tak predzej nie bylo, ze sie tak ich sluchal