Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

No witam państwa

Peeting a ciąża

Polecane posty

Witam 2 dni temu uprawialam peeting z chlopakiem.. Moge raczej powiedzieć ze tylko on to mi robil (wkladal palce do srodka), mialam wtedy dni płodne, do wytrysku nie doszło( gdy dotknęłam jego penisa poczułam tylko lekką wilgoć). Chlopak zapewniał mnie ze nie dotykał się tam, ale mimo wszystko się boje. Na następny dzień pojawił się bol brzucha, taki jak okres (moglbyć tez wywołany nerwami). Mam 16 lat i nie wiem co począć...

Gość lknfwlng
Skoro miałaś dni płodne, to ból brzucha mógł oznaczać owulacje. Radziłabym Ci poczekać z takimi sprawami bo widać, że jeszcze do tego nie dorosłaś. Ciąży z tego nie będzie, chyba, że jesteś wiatropylna :D

Gość jezuuu kochany czego was w tej
szkole uczą do diabła ????!???? Przecież plemnik to nie kolarz co to wsiadzie na rower i bedzie zapierdalał aby dokonac zapłodnienia !!!!! pomocy no ludzie !!!!!!!!!!! o jakiej ciąży ty piszesz dziecko>!:O

Gość Ale co to ma do rzeczy
na jakiej głębokości były??Z pewnością nie wepchnął ci ich do szyjki macicy!!Naucz się podstaw biologi o układzie rozrodczym kobiet bo nie będziesz taka ciemna w tych sprawach.Nie na ciąż z palca!!!!!!!!Tym bardziej że nie było wytrysku.