Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 cofka

Dobre sklepy remontowe

Polecane posty

Go艣膰 cofka

witam. za pol roku kupujemy z mezem pierwsze mieszkanie i przed nami remont :) Ja podj臋艂am si臋 wystrojem wnetrz, w sensie facet robi co ja ka偶臋 :D No i w zwi膮zku z tym chcia艂abym si臋 dowiedzie膰 gdzie warto robic zakupy. W takich du偶ych sklepach typu Castorama, Liroy Merlin itp, czy mo偶e internet, albo mniejsze sklepy, niesieci贸wki? Zale偶y mi na cenach, uczcicow艣ci i jako艣ci. Poza tym na co zwraca膰 uwag臋, a przed czym si臋 wystrzega膰. Na razie to pytanie kieruj臋 odno艣nie zakupu towar贸w do 艣cian i pod艂og (tapety, farby, panele itp) . Z g贸ry dzi臋ki za pomoc.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 piksi-diksi
Jesli chodzi o zakupy to w internecie jest najwi臋kszy wyb贸r i najbardziej konkurencyjne ceny.W zwyk艂ych sklepach zazwyczaj maj膮 wystawki a je艣li chodzi o towar to trzeba go zamawia膰 czasem nawet z kilkutygodniowym wyprzedzeniem.Ja ca艂y materia艂, 艂膮cznie z hydraulik膮 zamawia艂am przez internet.

Udost臋pnij ten post

My艣le 偶e internet do dobre rozwi膮zanie, aczkolwiek nie raz zakupy w castoramie robi艂am i nie jest prawd膮 偶e na wszystko trzeba czeka膰. Bardzo rzadko si臋 to zdarza.

Udost臋pnij ten post

ja uwazam ze castorama nie jest taka zla fakt trzeba czekac za promocja ale bywa ze w dobych cenach tez sie cos dostanie, trzeba czekac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta Remontuj膮ca
Ja du偶o rzeczy najpierw ogl膮da艂am na 偶ywo w Leroyu, Castoramie, a potem wyszukiwa艂am w Internecie ta艅szego sprzedawc臋, a najlepiej producenta - je偶eli producent m贸g艂 sprzedawa膰 ilo艣ci detaliczne, to cena zwykle by艂a duuu偶o korzystniejsza ni偶 w markecie! Polecam tak szuka膰, np. blaty kuchenne wychodz膮 taniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta Remontuj膮ca
Zapomnia艂am napisa膰 ;) Np. panele pod艂ogowe kupi艂am na Allegro od dystrybutora, dok艂adnie te same co w Leroyu, r贸偶nica wynios艂a prawie 20z艂/m.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhuuu787
Ja tam chyba wszystko kupuje juz przez internet :P Ceny s膮 ni偶sze, a wyb贸r wi臋kszy. Pod艂ogi zamawia艂am w sprawdzonym sklepie internetowym. Szybko zrealizowali zam贸wienie i og贸lnie by艂am bardzo zadowolona.

Udost臋pnij ten post

od allegro na pewno nie jestem przeciwna 2 razy juz zostalam oszukana przez indywidualna osobe. wole juz sklepy internetowe

Udost臋pnij ten post

ja nie wiem co jest z tym leroyem kupowa艂am tam ostatnio bejc臋 jedna buteleczka kosztowa艂a oko艂o 10,50. potem w innym tego typu sklepie trafi艂am na t臋 sam膮 bejc臋 ta sama pojemnosc, producent itd. kosztowa艂a ...4,80!!!!!!!!!!!! to pierdo艂a wiem ale wiem tez ze jak b臋d臋 robi艂a remont to leroya omin臋 z daleka skoro maja takie r贸znice w cenach. nawet nie chc臋 wiedziec jkby mnie orzneli na panelach umywalkach itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piksi-diksi
Przede wszystkim w sklepach internetowych jest duzo , duzo wi臋kszy wyb贸r ni偶 w stacjonarnych .Fajne jest te偶, 偶e prawie do ka偶dego produktu jest zrobiona wizualizacja. W zwyk艂ych sklepach je艣li ju偶 s膮 to niewielkie wystawki i czasem ci臋偶ko sobie wyobrazi膰 jak dany produkt wygl膮da艂by na du偶ej powierzchni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhuuu787
Ja te偶 za bardzo nie jestem za allegro. Za du偶o razy mnie tam oszukali. Ciotka julia - mn贸stwo produkt贸w w sklepach stacjonarnych jest w du偶o wy偶szych cenach ni偶 w necie! A w jakich internetowych sklepach wy kupujecie? Mo偶e wymie艅my si臋 sprawdzonymi firmami :)

Udost臋pnij ten post

Na allegro mo偶na spokojnie robi膰 zakupy, ale wszystkie spoza kategorii wyposa偶enia domu, takich jak na przyk艂ad w艂a艣nie panele, przynajmniej takie jest moje zdanie. Najbardziej w tych rzeczach pewne s膮 sklepy internetowe bo to sprawdzeni sprzedawcy, sama tak zaopatrzy艂am mieszkanie i jestem zadowolona z us艂ug, a do tego nie przep艂aci艂am tak jak w sklepach stacjonarnych ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cofka
a dlaczego na allegro nie mozna kupowac? jesli sprzedawc膮 jest bezposrednio producent, ktory oczywiscie sprzedaje bez wysokiej marzy ktora jest w sklepie stacjonarnym to przeciez warto no nie? Tak samo chyba jest z internetowymi. w koncu nie ma oplat za wynajem, nie ma potrzeby zatrudniania tylu pracownikow to towar jest tanszy. Do艂aczam si臋 do pytania juhuuu787 , gdzie w sieci warto kupowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piksi-diksi
My z m臋偶em wszystkie panele i pianki zamawiali艣my w sklepie http://multiprodukt.pl/ za艣 ca艂膮 hydraulik臋, 艂膮cznie z bateriami i umywalkami oraz wann膮 na allegro i bylismy bardzo zadowoleni. Trafili艣my na fajnych sprzedawc贸w bo wszystkie szczeg贸艂y om贸wili艣my telefonicznie a kilka zdj臋膰 dodatkowo przes艂ali nam na meila.Dostawa te偶 by艂a szybka z tego co pami臋tam to nie czekali艣my nawet 2 tygodni.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ecklites
Na allegro mo偶na kupowa膰, tylko trzeba po prostu szuka膰 os贸b, maj膮cych du偶o pozytywnych komentarzy, co do samego wyboru towaru, to ja proponuje aby艣 najpierw przejrza艂a je w sklepie stacjonarnym a dopiero p贸藕niej zamawia艂a przez internet, bo wtedy jak kolor czy co艣 tego typu oka偶e si臋 nie tak jak na obrazku to b臋dzie problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piksi-diksi
Dok艂adnie tak. Kupuj膮c cokolwiek w internecie dobrze jest najpierw pozna膰 opinie o danym sprzedawcy albo sklepie. Takie opinie s膮 wystawiane przez klient贸w wi臋c s膮 najlepszym 藕r贸d艂em informacji na temat tego, czy sklep jest godny zaufania i czy sprzedawany w nim materia艂 jest dobry jako艣ciowo.

Udost臋pnij ten post

nie powiedzialam, ze na allegro NIE MOZNA, tylko tak jak mowicie - trzeba trafic na sprawdzonego sprzedawce i najlepiej wszystko omowic telefonicznie, wtedy spokojnie mozna zamawiac ;) wiadomo ze jesli dane zrodlo jest polecane przez wielu internautow to nie sa to bezpostawne opinie i mamy podstawy do tego zeby zaufac sprzedawcy.

Udost臋pnij ten post

ostatnio sprawdzony sprzedawca ktory od kilku lat juz sie tym zajomwal poszedl siedziec :D wiec allegro bywa dla mnie dziwne wole juz strony typu http://multiprodukt.pl/ tak jak ktos pisal wczesniej bo przynajmniej to legalna firma a nie osoba indywidualna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piksi-diksi
To tez zale偶y jak trafisz. Nam si臋 uda艂o trafi膰 na uczciwych ludzi wi臋c bylismy zadowoleni zar贸wno z multiproduktu jak i z indywidualnych os贸b na allegro.Ale tak jak juz wspomnia艂am, trzeba bra膰 pod uwag臋 opinie sprzedaj膮cego, bo one wiele m贸wi膮 o jego (nie)uczciwo艣ci :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhuuu787
Ja tam te偶 wole sprawdzone sklepy internetowe ni偶 allegro. A ten sklep z linku wydaje si臋 by膰 ca艂kiem ca艂kiem ;) Ceny dobre, wyb贸r du偶y... Skoro s膮 tu zadowolone z niego osoby to i mo偶e ja przy nast臋pnym remoncie co艣 u nich zam贸wi臋 :) Interesuje mnie najbardziej pod艂oga bambusowa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juhuuu787
Ja tam te偶 wole sprawdzone sklepy internetowe ni偶 allegro. A ten sklep z linku wydaje si臋 by膰 ca艂kiem ca艂kiem ;) Ceny dobre, wyb贸r du偶y... Skoro s膮 tu zadowolone z niego osoby to i mo偶e ja przy nast臋pnym remoncie co艣 u nich zam贸wi臋 :) Interesuje mnie najbardziej pod艂oga bambusowa :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magdalena Lenka :]
Ja kupuj臋 wszystko przez internet i stosuj臋 jedn膮 wa偶na zasad臋: nigdy nie kupuj臋 w pierwszym lepszym sklepie. Zawsze najpierw popytam, posprawdzam opinie w internecie i potem dopiero kupuj臋. Dzi臋ki temu mam ju偶 par臋 sklep贸w, gdzie wiele zakup贸w ju偶 dokona艂am i wiem, 偶e nie zostan臋 oszukana albo przy艣l膮 towary jaki艣 nie taki. Je艣li chodzi o remont domu to tylko jeden akurat sklep mog臋 poleci膰. Ja tam kupi艂am kabin臋 prysznicow膮, baterie 艂azienkowe, grzejniki, umywalk臋 i narz臋dzia ogrodowe. http://www.narzedziowy.pl/wyszukiwanie_umywalka_s.html Mog臋 powiedzie膰, 偶e nie wciskaj膮 na si艂臋 to czego nie chcesz, wysy艂aj膮 szybko i s膮 w 100% profesjonalni :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grandet
D艂ugo mo偶na wymienia膰 co powinno by膰 dla was niezb臋dne. Og贸lnie wi臋kszo艣膰 rzeczy kupicie w marketach, ale cz臋艣膰 polecam kupowa膰 u specjalist贸w. Przyk艂ad? Cho膰by - http://www.schodyprudlik.pl/site/galeria Wtedy wszystko b臋dzie wysokiej jako艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agatha768
Je偶eli b臋dziecie szuka膰 fajnego i taniego stolika do ogrodu to polecam zajrze膰 tutaj: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=23191981 Macie tu du偶y wyb贸r fajnych sto艂贸w, kt贸re s膮 sk艂adane, a przez to bardzo por臋czne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ronna
pi臋kne schody. Ja z allegro nie kupuje, wol臋 sklepy internetowe. Ja lubi臋 oryginalne rzeczy dlatego te偶 rzadko kupuje i w takich sklepach jak LeroyMarlin, Castorama czy Ikea. Sklepy domowe z jakich korzysta艂am i si臋 sprawdzi艂y to www.yourhome24.pl www.stylowazastawa.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Helio33
ja wszystkie pod艂ogi kupowa艂am w艂a艣nie w multiprodukcie, wy偶ej ju偶 wspomniano o tym sklepie, zaoszcz臋dzi艂am 10 % w por贸wnaniu ze sklepami stacjonarnymi, a nie musia艂am sama martwi膰 si臋 o dow贸z bo na 3 dzie艅 od zam贸wienia mia艂am ju偶 wszystko w domu, wniesione na pi臋tro :) niekt贸rzy wol膮 najpierw zobaczy膰 co kupuj膮, ja te偶, dlatego wcze艣niej w sklepie obejrza艂am sobie konkretny model i go zam贸wi艂am przez internet, trzeba tak robi膰 jak chce si臋 zaoszcz臋dzi膰 :)

Udost臋pnij ten post

warto te偶 pomy艣le膰 o pomocy projektant贸w wn臋trz. na przyk艂ad w n-design oni robi膮 zakupy na w艂asn膮 r臋k臋, wiadomo, 偶e swoje zni偶ki maj膮, wi臋c wychodzi to ciut taniej, a mieszkanko urz膮dzone perfect :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lina_Ewe87
Farby kupili艣my na allegro, u sprawdzonego sprzedawcy.Panele i drzwi w sk艂adach Vox - z monta偶em.

Udost臋pnij ten post