Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostugrubas

Czy zawsze budujecie dom od komina??

Polecane posty

Gość poprostugrubas

czytam na temat tych waszych diet i jak sie katujecie...robilem to samo a efekt jest taki ze wagi mam duzo wiecej pomimo tego ze probowalem na sobie przerozne diety...ale teraz sprobuje czegos po raz ostatni...wyczytalem w gazecie ze polski posel o nazwisku Kalisz zrzucil ostatnio swoja wage az o 10 kg...i zaciekawilo mnie jedno zdanie...ze zanim zaczal diete zrobil sobie test na nietolerancje pokarmowa...jesli macie takie Objawy nietolerancji pokarmowej : Wzdęcia Biegunka Zatwardzenie Wiatry Nudności Migrena Przewlekłe zmęczenie Bóle brzucha i nadbrzusza Egzema Nadwaga Niestrawność Senność Skurcze Depresja Bóle stawów Zgaga Choroby skórne Wymioty Letarg Zespół niespokojny nóg Zapalenie uchyłka Ataki paniki Astma Zapalenie kości i stawów Zespół jelita drażliwego Brak łaknienia Powtarzająca się infekcja ucha Katar Problemy z płodnością Moczenie nocne mimowolne Cukrzyca typu II Wysokie ciśnienie krwi ...to wszelkie wasze diety mozna o tylek roztrzaskac...zreszta poczytajcie sobie tutaj....centrum-dietetyczne.com/cennik-i-oferta/test-na-nietolerancj-pokarmow...ja za dwa tygodnie robie sobie test...a wy poczytajcie...moze tez sprobujecie??acha wiadomo ze musi byc 3xw i kropka

Gość poprostugrubas
a czy wiedzioalyscie ze w organizmie doroslego czlowieka wiek ok 45-55 lat w jelitach zalega nawet 20-25 kg nieczystosci...nazwalbym to g... ale to brzydko brzmi...i te diety glownie na tym sie opieraja ze wywalaja z was to beeeeeeeee a wy myslicie ze chudniecie i dalej sie zarzynacie dietami...pamietajcie ze na dietach zarabia tlum ludzi...lekarze dietetycy producenci roznych specifikow...drukarze co drukuja ksiazki o tym...i masa innych ludzi...iudzcie po rozum do glowy i nie katujcie sie tak...pozdro

Gość wwrrr
To akurat chyba dobrze, jesli diety usuwaja z orgainzmu zlogi 'gowna'.

Gość poprostugrubas
no usuwaja...ale sadelko pozostaje a w miejsce usunietych g....wchodzi nowy pokarm...a odchudzanie sie chyba nie polega na usuwaniu g....w takim razie laksigen tez by mi wystarczyl , no nie??

Gość wwrrr
Problem w tym, ze popularne diety (mam na mysli te wszystkie kopenhaskie dukany) nawet tych zlogow porzadnie nie usuna, to to moze na warzywno-owocowych. Na popularnych dietach cud to, co sie 'chudnie' to woda i w gorszych przypadkach miesnie glownie.

Gość poprostugrubas
za miesiac jesli ten temat bedzie istnial napisze wam wiecej co sie niejako na sobie dowiedzialem...za dwa tygodnie robie sobie taki test...sam jestem facetem ok 50-ki a waze 124 kg przy wzroscie 174 cm...jak juz pisalem probowalem przeroznych diet i efekt traki ze dorobilem sie tego czego sie dorobilem czyli super nadwagi i rozstrojenia organizmu...jak mi ten test zacznie pomagac na pewno sie z wami podziele wynikami...sam teraz wam pisze to co sie dowiedzialem...ot z czystej zyczliwosci a wy robcie co uwazacie za dobree dla siebie...czlek ma przeciez wolna wole...to za miesiac czyli gdzies tak kolo 15-go kwietnia odzywam sie i pisze wam co mi ten test dal...narka

Gość lalama
napisz