Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzyyyyyyynaaa

Odpowiem na wszelkie pytania mezczyzn, dotyczace seksu!

Polecane posty

Gość katarzyyyyyyynaaa

j.w. :D

Gość wójekstaruhuejk
co to jest kapturek

Gość katarzyyyyyyynaaa
"prezerwatywa" dla kobiet :)

Gość StalkeRrr
jak ja przekonać do seksu analnego?

Gość katarzyyyyyyynaaa
jakie podaje argumenty przeciw?? podstawa to o tym porozmawiac, bez presji, nastepny krok, zaproponuj jej masaz, masuj posladki, plecy , stopy kar... i znow posladki, intensywnie, caluj ja po posladkach, miedzy nimi, delikatnie na poczatku, pozniej coraz intensywniej, rozkrec ja do czerwonosci! Wtedy powiedz jej ze masz ogromna ochote na jej tylne wejscie i moze bardzo delikatnie, i ze tylko delikatnie sprobujecie! Nawet jesli na probie sie skonczy, zawsze to jakis proges! Wiesz mysle, ze wiekszosc kobiet nie obawia se bolu jak twierdza, ale aspektu etetycznego, boja sie, ze bedzie "kal" mowiac wprost, w czasie rozmowy warto poruszyc ten aspekt, i powiedziec ze to tak nie dziala, poza tym od czego lewatywy!

Gość koktajl z banana
u mnie to nie działa a najciekawsze że z żoną wymyślamy różne perwersje a anal jakoś nie wychodzi czy jak kto woli wchodzi:)

Gość katarzyyyyyyynaaa
jestem pewna ze nie kreci jej anal bo boi sie ze "nabrudzi" a kal jest malo zachecajacy w igraszkach ha ha serio, ja tez tego sie obawialam zanim zaczelam :D moze popros ja przynajmniej, aby poczytala na ten temat, wiesz przygotowanie, higiena itp- i ten mit ze zwieracz pozniej nie trzyma heh :D pelno takich bzdur w obiegowej opinii!

Gość StalkeRrr
wszystko pienie tylko... co w sytuacji gdy słyszę "dupa jest do srania nie do ruchania"? żadne moje podchody nie przynoszą skutku. przez wiele tego związku próbowałem już chyba wszystkiego, czasami błagałem, bywało, ze szantażowałem i nawet obrażałem się. kiedyś w akcie desperacji pozwoliłem sobie wsadzić wibrator w tyłek - by udowodnić, że przy odpowiedniej technice nic nie boli) problem, ze tu nie chodzi o ból - nie wiem o co, przecież pozwala mi ją dotykać, całować i lizać. ale niestety nic więcej. tym bardziej mnie to drażni, ze ona nie jest "kłodą", robiliśmy już naprawdę hardcorowe rzeczy jak choćby piss i głębokie gardło, ale o analu niestety mogę tylko pomarzyć.

Gość NieUstraszona
Ej! Wisłocka nie żyje!

Gość katarzyyyyyyynaaa
stalker, wypowiedz wyzej ma sie tez do Ciebie! serio tego kobiety sie boja najbardziej!! ze bedzie KUPA!!!!!!!!!!!! ze Was obrzydzi, ze bedziecie miec negatywne z nia skojarzenia!!!!!!!!!!

Gość koktajl z banana
moja mi kupiła wibrator i bardzo lubi mi tam wkładać ja zdecydowałem się żeby jej pokazac że to nie jest straszne, ona się tym teraz jara a ja nadal anala nie mam

Gość koktajl z banana
i raczej widzi że nic nie ma wiec nie sądze aby to był powód

Gość StalkeRrr
nie tu nie chodzi o to, ona potrafi się przy mnie załatwiać, nie raz widziałem jej kupę. zresztą ja nawet nie chce jej wkładać po same jajka,

Gość katarzyyyyyyynaaa
nie pozostaje nic jak poprosic, na spokojnie aby raz jeden zgodzily sie po dluuugiej grze wstepnej i masazu, na delikatna - powtarzam delikatna- probe! powiedzcie, ze nic nie zrobicie na sile, ze naprawde beda full przygotowane! a jesli to nie zadziala, to przykro mi... juz taki typ.. dla mnie to dziwne, jestem zdania, ze mozna lubic i nie lubic - roznye rzeczy- ale zawsze nalezy raz sprobowac, jesli nie sprobuje nie wiem czy lubie, i nie wiem co ewentualnie trace, a moze wlasnie trce cos fntastycznego! Dla mnie w seksie nie ma tabu, sa jedynie preferencje! PRzykro mi ze nie chca tego dla Was zrobic, jedna proba nic ich nie kosztuje :/

Gość Supremus Dux
Lubisz w dupę ?

Gość autorko anal lubisz?
a jakie miejsca na ciele depilujesz?

Gość katarzyyyyyyynaaa
to kolene pytanie jak rozumiem? Tak lubie, na pewno wole zwykly seks, na drugim miejscu oralny, ale anal, przy odpowiednim przygotowaniu sprawia mi ogromna frajde, szczegolnie, ze wiem jak moj partner to lubi, a my nakrecamy sie wzajemnie - realizujac swoje pragnienia i fantazje! Wiec jego satysfakcja nakreca mnie, mialam zaledwie trzy razy orgazm analny, ale czerpie z tego przyjemnosc nawet bez orgazmu :)

Gość katarzyyyyyyynaaa
depiluje wszystko, poza rekoma :) tutaj mam jasne wloski, ale cala reszta na zeeero! koniecznie!

Gość Cyber^^Ciacho:)
Hey Katarzynko:** widzę ciekawe temety Tótaj poruszacie ^^ aż, po przeczytaniu Twoich wypowiedzi ciekaw jestem jak wyglądasz:P no i nie będę ukrywał, że ciekawi mnie też co masz dziś na sobie :P

Tutaj* przepraszam:P

Gość katarzyyyyyyynaaa
nie szukam "Seksu na kafe" - jesli do tego zmierzasz :) Topic z nudow, a ze seks to moj ulubiony temat... :) a wygladam calkiem apetycznie jesli mam byc szczera ;) ha ha ha

a Kto tu mowi o sexie ::P czysta ciekawość:P wiec jak powiessz?:P:D

Gość katarzyyyyyyynaaa
satynowe, pudrowo-rozowe body :)

Widzę nie tylko pod względem figury jesteś sexi:P Twa odpowiedź motywuje mnie aby zadać kolejne pytanie:P jaką masz dziś bielizne? :P

Gość katarzyyyyyyynaaa
hahah wybacz, ale ile masz lat??? Wlasnie napisalam, jaka mam bielizne dzis na sobie ;P to body takie "bielizniane" :) zawsze musze miec na sobie cos seksownego, by czuc sie seksownie!

27 :) wybacz nie znam się aż tak na damskiej bieliźnie, głównie orientuje się w stringach :P figach no i damskich boksereczkach:P może któreś z tych preferujesz?:P a Ty ile masz lat:)

Gość katarzyyyyyyynaaa
preferuje wszelka bielizne, jestem fetyszystka, bielizny mam wiecej niz butow! a od tych tez jestem uzalezniona! mam 25 lat :) prawda jest taka, ze moj mezczyzna, nigdy nie widzial mnie dwa razy w tej samej bieliznie! :) jak namowc laske na ulicy hahha tego nie wiem :) chyba ze jest prostytutka :D ale moze zapros ja na drinka, na poczatek ;)

Katarzyna a lubisz róznego rodzaju kostiumy wiesz :P sexi policjantka, zla ucznnica czy barmanka:D:D?