Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatroskana....

czy moge isc gdzies z mama w ciazy alkocholiczka na usg bez ubezpieczenia

Polecane posty

Gość zatroskana....

hej mam powazny problem moja mama wlasnie dzwonila i powiedziala ze jest w 3 miesiacu ciazy zrobila testy i wyszly pozytywnie , problem w wtym ze jest alkocholiczka niemieszkamy razem ja mam juz swoje dizecko i meza, chcialabym to sprawdzic czy to 100 % prawda , niema ubezpieczenia czy jest jakis lekarz gdzie moge ja zabrac nie placic za usg?? czy tylko prywatnie musze isc?? martwie sie bo ona pije codziennie a jak rzeczywiscie jest w ciazy to jakie to dziecko sie urodzi... dzieki za odpowedzi

Gość dcsddc
moze isc do uzredu dla bezrobotnych i tam sie zarejestrowac dostanie ubezpieczenie od reki...ile mama ma lat?

Gość zatroskana....
niemoze tami sc bo byla zarejestrowana nie zglosila sie na termin i na 3 miesiace ja wyrejestrowali 42 lata ..

Gość dcsddc
no to obawiam sie ze innej rady nie ma. musi isc prywatnie. mam nadzieje ze przestanie pic bo to najgorsza rzecz na swiecie-pic bedac w ciazy

Gość moik
dla ciężarnych jest darmowa opieka lekarska podczas ciąży i w okresie połogu

Gość zatroskana....
tak ale tak to kazdy chodzilby prywatnie a na NFZ ... a ze przestanie pic to raczej niemozliwe , jestem taka wkurzona ze szkoda gadac..

Gość zatroskana....
a jak sie okaze ze niejest w ciazy to bede i tak musiala placic bo wyjdzie ze oszukala

Gość mmmmaaaa
A jesteś pewna na 100% że jest w ciąży? zrób jej test ciążowy.

czy twoja matka zdaje sobie sprawe ze dziecko moze urodzic sie niepelnorprawne lub opóźnione przez jej picie!! tacy ludzie powinni byc ubezwłasnowolni na czas ciazy a dziecko odbierane:o

Gość mbkvl
jeski to prawdA TO wspolczuje matki

Gość zatroskana....
niemusicie mi tego pisac , powiedziala mi przez telefon ze ze mna tez pila cala ciaze i nic mi niejest a ja jej powiedzialm tak idiotko ale tearz masz 42 lata a nie 20 ... jesli to sie okaze prawda to niewiem co mam robic jak na to spokojnie patrzec... boze co za czlowiek ..

Gość zatroskana....
ona zdaje sobie sprawe ale jest cholerna egoistka nawet mnie oddala w rodzine zastepcza jak mialam 3 latka , to dziecko tez jej zabiora jesli napewno jest a jesli jest to napewno urodzi sie chore..

Gość hdhdSHIOH
Zrób jej test, jeśli jest w ciąży to należy się jej nienarodzonemu dziecku bezpłatna opieka na NFZ

Gość miedzynarodowka 32666666666666
KAZDA KOBIETA W CIAZY MA PRAWO DO DARMOWAJ IPIEKI MEDYCZNEJ tylko w pl maga byc jazdy w przychodni

Gość hdhdSHIOH
co za nieodpowiedzialna kobieta, dobrze że Ty jesteś rozsądną dziewczyną...

Gość zatroskana....
to bedzie w koncu moj bratub siostra niemoge na to obojetnie patrzec .. niszczy dziecku zycie bo sobie ze niszczy to mnie nie obchodzi... zrobie ten test musze sie z nia umowic i jak wyjdzie pozytywny to chyba ja zamkne w piwnicy na okres ciazy...

Gość ,j oibibi
ech takie jak twoja matka powinno sie sterylizowac

Gość mmmmaaaa
współczuję ci bo jeżeli będzie w ciąży, to z własnej nie przymuszonej woli nie będzie chciała przestać pić, a ty ją nie upilnujesz... chyba, że wsadziłabyś ją na odwyk, ale sama musiałaby wyrazić zgodę.

Gość derba
w jej przypadku najlepsza bylaby aborcja...nie popieram aborcji, ale jak kobieta jest alkoholiczka i juz raz nie sprawdzila sie jako matka to cudow nie ma...bedzie jeszcze gorzej..

Gość jestem ciekawa jak
i takie kobiety zachodzą w ciąże a inne porządne nie mogą ....jakie to życie niesprawiedliwe:(

Gość juio6789
moja kol ma corke 13l, 5l i jest po 4 skrobankach pije pali nie szanuje sie a zachodziw ciaze momentalnie i ma lekkie porody , teraz jestw ciazy i myli coz tym fanbtem zrobic