Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexxoxo

2 miesiace po porodzie

Polecane posty

Gość alexxoxo

Witam was babeczki. Mam pytanko a mianowicie moj maluszek ma juz 2 miesiace...a ja czuje sie mega nieatrakcyjnie do wagi sprzed ciazy pozostalo mi jakies 4kg ale za cholere nie moge tego zrzucic do tego juz nie karmie piersia, a moj facet ciagle miga sie od kochania ze mna, cos sie miedzy nami popsulo szczerze mowiac mam ochote nawet wieksza niz przed ciaza a on zawsze ma jakies ale...teraz zostalo przy tym ze mam jesc tabletki wiec czekam na okres ale boje sie ze jak juz bede jadla tabletki znowu cos wymysli...moze ma obrzydzenie do mojego ciala co prawda zostalo mi duzo roztepow na brzuchu ale caly czas mowi ze mu to nie przeszkadza...nie wiem co mam robic...i co wiaze sie z moja niska samoocena to ogromna zazdrosc...jestem zazdrosna doslownie o wszystko...macie jakies rady?

Kochana, tyłaś przez co najmniej 6 miesięcy więc daj sobie więcej czasu po prostu. Spokojnie, schudniesz. Kup sobie jakąś kłusą haleczkę odcinaną pod biustem , przecież nie musisz zdejmować do sexu i do dziela :-) będzie dobrze

Gość alexxoxo
sexownych ubranek mam pod dostatkiem...tyle ze facet nie chce...bo o prezerwatywie nie chce slyszec tylko czeka az bede jadla tabletki tez sie boje kolejnej ciazy tzn teraz napewno nie chcemy nie wiem moze on sie boi bardziej kolejnej ciazy, no ale czy to tlyko temu nie chce sie kochac czy moze poznal kogos albo no sama nie wiem...

Gość tego jeszcze nie widziałam
KŁUSĄ ! :D :D :D

No, to chyba musisz poczekać co? Ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś trichę rozgrzala atmosferę ;-) uwodź go tak długo aż sie złamie. W koncu to facet

Gość alexxoxo
latwo sie mowi a co zrobic zeby poczuc sie atrakcyjniej? do solarium kosmetyczki czy tez fryzjera nie mam czasu sie wyrwac a zeby pocwiczyc musze sie przyznac nie mam sily....

Gość jumla
współczuję. ja też jestem 2 miesiące po porodzie i muszę się od męża odganiać. On ma wieczną ochotę a ja z dwójką dzieci czasem padam na twarz. Mnie się wydawało że jestem mało atrakcyjna ale mąż mi dobitnie pokazał że tak nie jest.

Gość alexxoxo
No to pozazdroscic...niby on mi tez mowi ze mu sie podobam ale nie wieze w to bo stojac przed lustrem widze jak wygladam i nie raz placze widzac isebie naga...mamy jedno dziecko i czasami obydwoje jestesmy padnieci przez uroki kolek ale sa tez takie dni kiedy mamy mozliwosci na dlugie namietne chwile tylko dla siebie to on zazwyczaj siedzi na kompie i co dla mnie gorsze oglada sobie swoje kolezanki na znanym portalu spolecznosciowym wtedy to dopiero mnie kur.ica lapie bo widze jak one wygladaja ladne z pieknym cialem nie zniszczonym ciaza i porownuje je ze soba...

Gość hmmh
A był przy porodzie? Mojej przyjaciółki mąż po porodzie rodzinnym przez ponad pół roku nie chciał się z nią kochać o czym jej powiedział. Po prostu jak ją widział nago czy dotykał w intymne miejsca sceny z porodówki stawały mu przed oczami.

Gość alexxoxo
Nie nie byl przy porodzie, i dodtyka mnie czy sie wyglupiamy czy lezymy moze fakt chodzi tylko o te tabletki zobaczymy co bedzie pozniej...