Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jo-------anna

Poliklinika dr Arciszewskiego w Białymstoku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Jo-------anna

Interesuje mnie poliklinika dr Arciszewskiego w Białymstoku. Dowiedziałam się,że poród plus opieka poporodowa to koszt 2000 zł. Mam pytanie do mam,które tam rodziły. Ile czasu po porodzie przebywałyście w poliklinice? Czy personel był pomocny? Czy poród przebiegał bez komplikacji? jak standardy opieki? mam do tej polikliniki 130 km, czy można w niej przebywać np 3 dni przed porodem?

Gość chipsy solone
bedziesz miala cc?

Gość _Envin_
jest wątek o prywatnych kliniakch w Bialym poszukaj. Z tego co wiem to nie mozna przebywac tam kilka dni przed bo tu chodzi o mniejsce nikt nie bedzie cie tam trzymal jak w szpitalu. Wiec albo zdązysz albo nie. Po cc lezy sie 2 doby tak jak wszedzie jezeli oczyeiscie wszystko jest ok.

np robia cc w pon o 9.00 a we srode juz jedziesz do domku -wypis o 9

Gość polecam klinike
trzymaja dwie doby. chyba ze porod trafi sie w piatek to i niedziele przelezysz za friko jak bedziesz chciała. ktg masz za friko na telefon wiec nie czekaszw kolejce. kasz kozacka opieke pielegniarek polznych, chyba kazdy ma swoja. klikasz na przycisk i jest przeuprzejma kobieta ktora robi wszystko, chcesz to zabiera i karmi i przywozi nieplaczace nakramione przeiniete, chcesz to pomoze przystawic do cyca.. klinike polecam jak najbardziej urodzilam tam 2 coreczki przez cc. koszt 1800-2000 samego porodu i pobytu. wszesniejsze wizyty to inne koszta zalezne od wykonywanych badan.

Gość polecam klinike
przed porodem to nie wiem raczej nie ale pieniadze zalatwia wszystko, standard wysoki nawet bardzo klima w kazdym pokoju, pokoje 2 osobowe, jest tez jedno osobowy, dla dziecka nie musisz nic miec, daja cala wyprawke.

Gość kamcia0312
jest juz wątek o zamenhofa! nie można przebywac w klinice przed porodem.