Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stufa

bole przy stosunku, pomozcie

Polecane posty

Gość stufa

czesc, mam taki problem, wspolzyje z chlopakiem od prawie roku, regularnie od ok 4 miesiecy, od pierwszego razu spedzonego z nim, za kazdym innym razem mnie boli jak we mnie wchodzi, tak jakbym miala jeszcze blone dziewicza chociaz jej nie mam. wam tez sie tak zdazylo?? jezeli ktos wie jaka moze byc przyczyna to piszcie prosze

Gość Lux de Lux
a powiedz kiedy byłaś ostatni raz u gin?

Szlak mnie trafia jak czytam że , kolejny Frajer posuwa dziewczynę. A ta potem ma problemy. Wybacz za moją bezpośredniość. Niestety nie pomogę Ci , bo nie czuję takiej potrzeby

Gość rtfgbn
Moze cierpisz na pochwicę?

Gość stufa
3 miesiace temu i bylo wszystko wporzadku

Gość stufa
do naphozord, to nie kolejny frajer tylko moj narzeczony od 3 lat

Gość Lux de Lux
no bo tu się nie da pomóć, przyczyn bólu może być bardzo dużo... 1 nadżerka 2 grzybica pochwy 3 suchość pochwy 4 deformacja pochwy( guzki) 5 tyłozgiecie, tyłopochylenie pochwy 6 obtarcia śluzówki i nabłonka( tampony, stringi, uczulenie na proszek, nieodpowiednia higiena,itp. ) 7 przyczyny hormonalne 8 bardzo duzy rozmiar penisa 8 brak rozluznienia podczas stosunku, stres itp itd. itd musisz isc do lekarza bo tutaj nikt Ci nie pomoże. nikmt nie zbada Ciebie i nie okresli przyczyn, nie wiem po co piszesz o trym w takim miejscu uprawiasz seks, jestes dorosla wiec chyba tez wiesz o tytm, ze jak cos jest nie tak to sie idzie do specjalisty a nie na forum...

Mimo boli mnie to że , z nim sypiasz. Wybacz ale jestem cholernym Egoistą i najchętniej chciałbym mieć wszystkie Kobiety dla Siebie. A przy tym jestem głupim naiwniakiem :)

Gość stufa
bylam u ginekologa i bylo wszystko ok, wizyta tam mnie nie bolala ani nic, powiedzial mi lekarz ze wszystko wporzadku dlatego tutaj pisze

Gość rtfgbn
Rozumiem, że pochwicę wykluczono?

Gość stufa
nic o pochwicy nie wspominal, zwlaszcza ze przy pochwicy boli przy wkladaniu tamponu, palca, mnie na wizycie nic nie bolalo, palcem tez mnie nie boli, tylko jak probuje wspolzyc

Gość stufa
najbardziej martwi mnie fakt, że dzieie się tak tylko gdy mi wkłada w cipcię natomiast gdy kochamy się analnie to zupełnie nic mnie nie boli. A co gorsza, zauważyłam, że ten rodzaj seksu zaczyna odpowiadać coraz bardziej mojemu narzeczonemu.

Gość NieUstraszona
Nerwica...?

Gość *98948508
a wielkosc penisa partnera?

Gość NieUstraszona
25 cm na pewno - prawdziwy bukat z PGR Manieczki