Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama.nie.wiem?

czy wolicie kupowac na allegro kup teraz, czy licytacja?

Polecane posty

Gość sama.nie.wiem?

Napiszcie proszę, jak wolicie kupowac na allegro? Z gory dziekuje

Gość sama.nie.wiem?
up

Gość kokosch
ja wole kupować jak najtaniej:D przeważnie aukcje KT właściwie tylko w przypadku jak cena wynosi tyle za ile wczesniej sie sprzedawaly podobne rzeczy lub gdy to jakas super okazja ewentualnie w przypadku jakichś tanich drobiazgów w cenach kilku złotych gdy nie chce mi sie czekac na zakończenie aukcji

Gość a ja sobie
sama.nie.wiem. roznie to jest. czasami wystawiam aukcje, czasami licytacje i zawsze jest inaczej rozne zainteresowanie;)

Gość Jola O. 9088
Szczerze mówiąc to jakoś nie przepadam za allegro i o wiele bardziej wolę kupować w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych jak www.FajnyPrezent.pl

Gość elizabetaa21
Nic nie kupuję na allegro, a w szczególności nie kupowałabym tam kosmetyków. Perfumy które kosztują 300zł naprawdę sprzedają tam za 100, wikadomo że podróbki :) ja oszczędzam kupując na twojafanaberia.pl ;) zawalisty sklep! :) dla panów i pań oczwiście

Gość to ja się zapytam o szafę
na allegro jest za drogo :( ludzie zarabiają na wysyłkach czasem po kilka zeta , allegro było fajne jeszcze 2 lata temu :(

Gość samicaalfa
Allegro zdziera kase...;/ Przerzuciłam się na Mergeto.pl. Warto dawać szansę nowym serwisom. Póki co kupiłam soczewki i kubek termiczny i jestem zadowolona.