Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochana:)

Staramy się o maleństwo!!

Polecane posty

Witam drogie panie staramy się z narzeczonym o dzidziusia. Natomiast kochaliśmy sie 6 razy bez zabezpieczenia i oczywiście jak to mówią skończył we mnie oczywiście. I wczoraj wieczorem bolało mnie podbrzusze.A dzisiaj winnam dostać okres, i zauważyłam ,że miałam plamienie brązowe. Powiedzcie ci czy to okres? Czy może to ciąża?:) Bardzo pragniemy mieć dziecko!!

Nikt nic nie napiszę. pomocy

Gość iskierka247
Nie cieszyła bym sie na razie za bardzo, poniewaz moze to byc zwiastun okresu raczej, ale nigdy nic nie wiadomo, wiec trzymam kciuki za powodzenie akcji! Warto zauwazyc, ze zajscie w ciaze planowana wbrew pozorom nie musi byc wcale takie latwe. W znznych mi przypadkach zajelo to nawet okolo roku... ;) Jednakze zakonczylo sie pelnym sukcesem!

Gość nnnnghfddbbd
Starasz się ładnie wysławiać, ale jesteś na to za głupia :O Jaki sens ma słowo "natomiast" w drugim zdaniu?

Gość forbidden pleasure
Najpierw ślub, ty ździro !!

nnnnghfddbbd:: jeśli nie wiesz nic na ten temat co napisałam to możesz tu nie wchodzić . Takie osoby jak ty są tu zbędne

Gość Eeerrr...
A Ty jesli nie wiesz nic na temat zachodzenia w ciaze, to najlepiej przestan sie starac i oszczedz dziecku glupiej matki!

forbidden pleasure: Ślub bierzemy w maju jak chcesz wiedzieć deblu. A więc wypad gadzino!!!

Właśnie uświadomiłam sobie, że nie mogę raczej być w ciąży, ponieważ gdy się kochaliśmy i zrobił to we mnie, to wtedy miał penisa w drugiej dziurce. Tej wyżej, jeśli wiecie o co chodzi. Natomiast być może pomimo to jednak udało mi się zajść w ciążę ?

Jeśli macie mi pisać głupie teksty to lepiej wydz i nie pisz nic.

Gość forbidden pleasure
Deblu ???? Aha, już widzę, że gracie w obie dziurki, więc pewnie stąd ten debel :-)

Ktoś się podszywa pode mnie. Proszę nie pisać głupot ja się pytam a tu jakieś świnie piszą. Ludzie są dziwakami i nienormalnymi debilami,którzy nie umieją zrozumieć ludzi.

głupi ten portal

Narzeczony właśnie wyszedł z wannny, umyty i pachnący. Więc zrobię mu loda do końca tylko nie połknę a całą zawartość wpuszczę sobie do pipki. I wtedy już napewno będę w ciąży. Muszę to zrobić koniecznie przed ślubem !!

Gość NieUstraszona
Jesteś w ciąży, gratuluję syna!

Gość Fajna jest
tak jestes na 100 procent z palcem w dupie

Gość Fajna jest
na Twoim miejscu udałbym się do wróżki a nie zadawał głupie pytania na forum. A może jest tu jakiś ginekolog co stawia diagnozy i robi USG przez neta?