Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

annette85

Staraczki z Danii

Polecane posty

Witam serdecznie!!! Zaczełam nowy topik ponieważ szukam dziewczyn, które tak jak ja starają się zajśc w ciążę w Danii... Czy są może takowe osoby?? Jak to mówią w grupie raźniej :) Zapraszam!!!

Gość live1309
jakto starają się ? uprawiasz sex i jesteś w ciąży co ty masz 15 lat ? jaki masz problem ?

Gość y..PSYLO..n
może znowu jakaś bezpłodna matrona :classic_cool: Ja mam troje, jestem 100% kobieta

Gość taka ja222
live to że ty zaszłaś bez problemu nie znaczy że wszystkie tak mają,są kobiety które mają takie problemy, twój komentarz był głupi i nie na miejscu,zajmij się swoim topikiem.

Gość taka ja222
kolejna się wtrąca, dla twojej wiadomości takich kobiet jak autorka czy ja jest mnóstwo i też jesteśmy 100% kobietami,nie można tak traktować ludzi bo mają problemy, jesteście wredne i bez serca....

Gość live1309
To nie mój topik tylko podszywa jakiegoś

Gość taka ja222
ten o roztępach? nie twój?

Gość CzewonaTruskaweczka
"i też jesteśmy 100% kobietami" 100% kobieta rodzi dzieci. Sorry, ale tak jest stworzona natura.

Gość live1309
Nie nie mój kogoś boli jak piszę prawde i zakłada, wale to

Gość czarna147413333
ten topik nie jest do was to się nie wtrącajcie po co autorke mieszać z błotem że nie jest 100% kobieta,co was to kór.. obchodzi macie swoję dzieci to się cieszcie i dajcie spokój .......

Gość taka ja222
kiedyś można było wejść napisać coś, poradzić się i nie było takiego czegoś teraz są tu matki które uważają się za Bóg wie kogo a innych traktują jak śmieci, nienawidzę takiej dyskryminacji....

A teraz nie można się radzić ? Czy bezpłodność odbiera wam myślenie ?

Gość aolkaaaaaaaa
urodzilam 6 dzieci

Gość taka ja222
można się radzić ale po co jak tratują kogoś tak jak tamte potraktowały mnie,chociaż że to nie mój topik,po co ma być mi przykro skoro wedle nich nie jestem normalną 100% kobietą, nie będę się tłumaczyć w jakiej jestem sytuacji bo to bez sensu. po prostu nie lubię jak ktoś tak traktuję ludzi i osądza nie wiedząc w jakiej jest sytuacji życiowej.

Gość taka ja222
tak do wiadomości jestem 100% kobietą i jestem płodna

Gość bezpłodnaLOLA
rodze dzieci aż dym idzie :D

Gość m.Jacho
sprzedam sperme 1 porcja 120zl, z sexem doplata 500 niebieskie oczy 190cm wyzsze wyksztacenie poznan m.jachol@onet.pl jestem ojcem pieknej trojki, zdjecia do wgladu

wiecie co... powiem Wam ze zszokował mnie Wasz odzew... Bardzo sie ciesze ze macie dzieci, ze sa ładne i zdrowe no i wogóle ze są. Ja nie moge ich miec i nie znam na to przyczyny, tez jestem kobietą...moze i nie 100% bo jednak tych dzieci nie mam ale nie wydaje mi sie abyscie az tak musiały reagowac. Przykro mi szczerze mówiąc ze tacy ludzie jak Wy majacy dzieci i pełne rodziny nie potrafia sie z tego cieszyc, a jedyne co potrafia to nabijac sie z innych. Szczerze mówiąc nie znajduje słów na to co mi zrobiliście. Chcialam bardzo serdecznie podziekowac za Waszą pomoc, niesamowicie mnie to podbudowalo. mJacho - zastanów sie czlowieku co ty z siebie robisz w ten sposób... poprostu usiadz przez minute nie rób nic i poprostu pomyśl nad sobą i nad tym kim jestes. Taka ja222 - no cóz dziekuje za dobre słowo i mam nadzieje ze niedługo zostaniesz mamusia. Powiem Ci tylko, ze nie warto sie denerwowac... uwazam ze nie ma co ciągnąc dalej tego topiku... nerwy mozna wyładowac w inny sposób. Pozdrawiam

Gość rozumiem cieeee
annette85 witaj tez staram sie 4 lata tyle ze podchodze w kwietniu do 1 iui jesli chcesz pogadac poza forum jestem jak najbardziej za bo tu to sie nie da

no tak pogadałabym z mila chcecia z kims na ten temat napisz na moje gg jak bedziesz miala chwilke :) 8780932

Widzicie dziewczyny z ta ciaza to bywa roznie:) ja przyjechalam mieszkam tu miesiac i zaszlam w ciaze to dla mnie szok musze sie oswoic z ta mysla:)

Gość Jgbchbhj hgvk
Tez mieszkam w Danii.

Gość Jgbchbhj hgvk
I mam dziecko. Tak jak poprzedniczka zaszlam od razu w ciążę!

Gość osaaannaa
KATE- jesteś z kimś jednak na stałe?? facet wie??

Gość ankaaaa86
Anette-zycze Ci aby wszystko przebieglo pomyslnie.Ja tez mieszkam w DK,mam 2 dzieci,problemow z zajsciem nie mialam.Jaka u Ciebie jest przyczyna nieplodnosci?

Gość awedaasa
hej!!!!!!! jak tam:) znajdzie się jeszcze jakaś przyszła mamusia w Danii, która chce pogadać?:)