Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquafirl

Tabletki anty BŁĄD co robić?

Polecane posty

Gość aquafirl

Cześć Wam. Niedawno dostałam soje pierwsze tabletki anty na regulację zbyt niereguralnych okresów. miałam przyjąć je 1szego dnia miesiaczki no i przedwczoraj mialam ból i krwawienie więc przekonana, że to okres wzięłam tego tabsa. wczoraj już nie bylo krwawienia tylko plamienie i wydaje mi się, że to nie okres tylko jakieś plamienie śródcykliczne. Ostatnio okres miałam 2 tyg temu, ale u mnie jest tak, że miesiaczkuje czasami co 2 tyg dlatego myślałam, że to już. Co teraz? przerwać branie tabletek i poczekać na prawdziwy okres czy kontynuować?

Gość mozesz kontynuować
możesz kontynuować tylko trzeba pamiętać że przed ewentualnym seksem nie jesteś zabezpieczona przez pierwsze 7 dni. A tak poza tym tabletki anty na regulację okresu to jedna wielka bzdura. Podczas brania tabletek nie ma okresu tylko jest krwawienie z odstawienia które sama sobie ustawiasz i się cieszysz że masz co 28 dni. Tabletki nie leczą tylko spychają problem do momentu jak je odstawisz. Jeśli regulacja okresu w ten sposób jest jedynym twoim celem dla którego przyjmujesz tabletki to lepiej je odstaw i poszukaj prawdziwego lekarza który znajdzie przyczynę choroby a nie zepchnie problem.