Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic prosze

gdzie to zglosic? NA POLICJE ? prosze odp!

Polecane posty

Jestem w Anglii i od kilkunastu lat Moja rodzina jest terroryzowana przez jednego członka rodziny. Bicie, glodzenie, grozenie (mam smsy zapisane), mam też opinię sąsiadów bo nieraz przychodzili w nocy jak były krzyki. Osoba ta nie pracuje i nawet nie mówi po angielsku, więc zastanawiam sie gdzie to zgłosić żeby zabrali ją natychmiast z dala od rodziny?

Gość słucham sobie własnie
zbierzcie sie całą rodzinką i mu wpier.....e :P

Gość ddddddd29
policja,

Gość słucham sobie własnie
a tak na poważnie to na Policje,moze tam jest bardziej skuteczna, niz struże prawa w Polszy

Tylko boję się ze oni zamiast zabrać sie za sprawę to dadzą czas na uspokojenie, jakieś analizy, rozmowa z psychoterapeuta...a w tym czasie ta osoba może zrobić coś czego nie da się odwrócić. Nieraz grozi że zabije moje młodsze rodzeństwo albo samą siebie. Niestety to groźby słowne i nie mam na to dowodów

Gość aqwsrdetr
policja i uwierz bedzie mial zakaz zblizania od razu!!!

Gość OszczednaPani DomuLondyn
Jezeli grozi,ze zabije sama siebie to sie nazywa szantaz emocjonalny i wtedy mowisz takiej osobie,ze to bedzie jej wybor jezeli to zrobi. Idz z tym na policje.Wyjasnij sytuacje.Jezeli jest agresywny to popros aby przyszli z Toba do domu.Jezeli bedzie agresywny do policjantow to lepiej dla Ciebie.Zabiora go do aresztu na pare dni a Ty odetchniesz.

Gość kdsljfghdkfjfdkjl
zglosisz na policje i masz gwarantowany sosial na glowie. beda cie sprawdzac pod kazdym wzgledem,z kazdej strony,czy dobrze dzieciom, bo rozumie ze je posiadasz piszac rodzina.

Gość rhjhkjfhvkdrjhgrkjhr
nagraj ją z ukrycia dyktafon kamera