Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myślicie?

chudy chlopak i "wieksza" dziewczyna

Polecane posty

Gość jak myślicie?

Co myślicie o takich parach? Duzo znacie takich? Kiedy chlopak jest duzo szczuplejszy od swojej dziewczyny? Ja własnie jestem w takim zwiazku, nie jestem gruba, ale taka "przy sobie", waze 74 kg przy 176 cm wzrostu. Odchudzam sie. Ale czuje sie niepewnie przy moim partnerze, on jest tak chudy, ze prawie w ogole nie ma miesni, a tłuszczu tym bardziej... Czasami jak patrze na nasze zdjecia to mi sie wyc chce, widze jak sie roznimy..Mam ogolnie problem z jedzeniem emocjonalnym, napadami kompulsow, wokol jedzenia kreci sie całe moje życie, ciągle jestem zaabsorbowana nim. A chciałabym byc bardzo bardzo szczupła... Oprocz tej roznicy miedzy nami wszystko jest wspaniale, kochamy sie, mieszkamy razem i jest po prostu idealnie. Jemu moje cialo bardzo sie podoba i widze, jak go podniecam. Seks tez jest swietny-póki ja nie zaczne się uzalac na swoim grubym cialem :( Jakie macie zdanie na ten temat? Jak widzicie parę chudy, wysoki chłopak + wieksza wysoka dziewczyna, co o tym myslicie?

Gość ta wieksza
ehh ja taka jestem a nawet grubsza bo 90 kg :o odchudzam sie cale zycie raz jestem chuda, potem mam jojo. W tej chwili znowu przytylam po jakies glupiej diecie. A moj ukochany wazy tylko 65 kg. Na co dzien staram sie o tym nie myslec, ale na zdjeciach to fakt jak widze nas to jestem przerazona. On jest wysoki 185 i szczuply baardzo. Nawet jak schudlam do 60 kg kiedys to i tak wygkadalam na grubsza. Ludzie nas nie wytykujaja przynajmniej nie wprost, mowia ze jestesmy fajna i dobrana para bo pod wzgledem charakterow jak najbardziej. O wygladzie nikt nic nie mowi... a jak obcy na ulicy na nas patrza to mnie nie obchodzi. Wazne ze sie kochamy. Teraz jestem gruba i przeciez w 5 minut sie nie odchudze. Za jakis czas moze schudne to poczuje sie lepiej, ale wiem ze to latwe nie bedzie, bo tez mam problem z jedzeniem i nieregularnym trybem zycia. Nie da sie zapanowac nad posilkami. Czasem wracam o 23 z [racy i musze zjesc, bo caly dzien nie jadlam, a potem od razu spac. No i wiadomo, ze na noc sie nie powinno, ale coz zrobic jak kiszki marsza graja. a w pracy przez 8 godzin nie ma na to czasu. Ja sie tym nie zalamuje. Nie obchodzi mnie co ludzie mysla. Ja wiem, ze jestem gruba i sie wezme za siebie, ale nie dlatego, ze ludzie gadaja, ale dlatego, ze bede tego chciala.Ty tez o tym nie mysl. Jestes jaka jestes, twoj facet jest jaki jest, kochacie sie, a co inni mowia to wiesz. Chuda tez skryukuja, brzydka, w kazdym znajdzie sie jakis manakament do skrytykowania.

Gość jak myślicie?
Wiem, że nie powinnam sie tak przejmowac, ale czasami sie zastanawiam, jak ludzie nas widza..Nasze ciala bardzo sie roznia, i to mi po prostu przeszkadza...Przez jakis czas nawet chcialam z nim zerwac przez to, bo wywoluje to u mnie poczucie winy...Często myslałam, ze on zasługuje na jakąs zajebista, chuda dziewczyne, a nie takie otłuszczone cos jak ja..Jednak moje myslenie powoli się zmienia. Za duza wagę przykładam do CIAŁA, wczesniej wybierałam tylko mezczyzn WIĘKSZYCH ode mnie, na takich chudych w ogole nie zwracałam uwagi. A teraz jestem z takim chudzielcem i kocham go hah. Może jednak warto posłac to w diably i po prostu sie cieszyc tym zwiazkiem...Albo schudnac :) Chociaz to ostatnie staram sie całe zycie uskutecznic i po prostu mi nie wychodzi...

Gość Malwina2009
Właśnie odebrałam moją pierwszą przesyłkę z darmowymi kosmetykami, tak jak piszą na pogrosiku.eu, jest 10 sztuk, dobrze zapakowana, szybko wysłana, opłata jest tylko za przesyłkę, kosmetyki fajne